- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egyebkent a JB engem is erdekelt. Keves tweaket tudnek mondani amit mindig hasznaltam, de pl. a VirtualHome volt talan az egyik leghasznosabb, ill. a sok 3d touchos tweak. Viszont iOS 10-el rengeteg 3d touch funkcio jott, igy semmikepp nem maradnek iOS 9en es hagynam el a frissitest. A VirtualHome hianyozni fog, nagyon is. de sajna mar nem azt az idot eljuk amikor azonnal vannak jb-k a softwarekre, plusz az os-ek is fejlodnek.
-
törölt tag
Jott beallitas beta 3-ban, ismet fel lehet oldani a telot gombnyomas nelkul.
-
törölt tag
válasz
anderledani #139426 üzenetére
lassan 1 hete mar beta 4 is van abbol..
-
törölt tag
tölthető mindenből a beta 2
-
törölt tag
Ha van egy jelkódzáras teló, DFU módból bárki újrarakhatja shift+restore-al és beállíthatja új telónak?
Csak kíváncsiságból. -
törölt tag
Ma sem jott beta2?
-
törölt tag
válasz
TechN7ne #138294 üzenetére
Fordított eset, én még ha fizetős lenne is frissíteném.
Azért valljuk be kinézetre nem sokat változott, és a lockscreen widgetek nekem kifejezetten tetszenek. Mostanra egész sok app támogatja már a widgeteket, pl. a Launcher is egy tök jó app a gyors elérésre, ezzel így már lockscreenből bármit elindíthatok, kapcsolgathatok, stb.
iOS 9-et sem mondanám instabil sz@rkupacnak, a 10 pedig még csak béta. -
törölt tag
válasz
radi8tor #138245 üzenetére
El lehet egyből, ott van minden, viszont ha bármilyen üzenetre válaszolni akarunk, vagy bármihez hozzászeretnénk férni a lockscreenen, elkéri az ujjlenyomatunk. Viszont ha eltüntetjük a lakatot, akkor már bent vagyunk a telóba, nem kéri el semmihez, lehet egyből válaszolgatni stb. Szal. nem kéri el minden egyes válasznál.
-
törölt tag
A raise to wake funkció 6s előtti készülékeken nem működik.
-
törölt tag
válasz
Totheground #138190 üzenetére
Igazából ez itt is úgy működik, mint messenger esetében, nem kötelező használni, és nagyon remélem, hogy kevés ilyet fogok kapni bárkitől is.
Érthetetlen, ez kb. egy gagyi fejlesztő tweakjének menne el. Nem is értem, hogy gondolták, miért ennyire fontos megcélozni azt a generációt akik ezeket küldözgetik majd egymásnak.. -
törölt tag
Dark mode nincs, de a nightshift állítható bármilyen színre.
-
törölt tag
A mappáknak is változott a designje, fura picit.
Illetve 3d touch funkció lett a Beállításoknál a mobil adatforgalom, ez számomra továbbra is felesleges, de akik kapcsolgatják ki-be most örülhetnek.
Még a mappákat is átlehet nevezni 3d táccsal. -
törölt tag
válasz
Frozzy #138174 üzenetére
Hülyeség. 6ról 6s-re már csak a 3d touch miatt érdemes váltani.
Azért azt is jó lenne helyretenni, hogy itt most nem iPhone 7 jelent meg, csak új os. Vagy te már előre tudod, h fos lesz az i7?w333: igen, picit feljebb írtam. erről sem volt szó a keynoten, csak telepítés után vettem észre.
-
törölt tag
Fotók alkalmazás : eddig jó volt, most viszont tiszta kavarodás ... amit nem értek mert a Music alkalmazás egyszerűsítése után ez ellentmondás !
Jó az a Fotók, egyáltalán nem össze-vissza. Majd ha kipróbálod meglátod.Időjárás alkalmazás ikon ... mutathatná a Celzius fokot számokban !
időjárás alkalmazás ikonra ott a 3D touch, egy érintésre van minden infó. régebbi telókon pedig nem több megnyitni az appot.
Kamera alkalmazás ... Pro Mód vagy valami ? ugyan az az 1998 -s dizájn maradt !
mi baj a kamera app-al?
Gyári alkalmazások elrejtése ... miért nem ?
törölhetők, illetve telepíthetők az AppStore-ból. ez így miért nem jó?
ezeken vagy ennyire kiakadva?
radi: +1, én is sokakkal beszélek iMessagen.
-
törölt tag
-A 3d touch funkciók királyok (pl. control centerben is van 3d touch már)
-Ha raise to wake-al ébresztjük a telót, csak úgy lehet feloldani touch id-val, ha megnyomjuk a gombot (ezt írja is a lockscreen-en)
-iMessage nem tetszik
-új losckscreen is jó
-interaktív értesítések is királyok
-open/close animációk változtak az appoknál, tetszik
-új fotók is jókA control centerben minden kis ikonnak más a színe, elég érdekes.
Elsőre tetszik, az iMessage-től eltekintve. Nézelődök még, hátha vannak új dolgok. -
törölt tag
Itt is fent. Szembetűnt, hogy törölhető a legtöbb gyári alkalmazás, amiket eddig szívesen töröltem volna.
-
törölt tag
-
törölt tag
Amilyen jól indult, watchOS, iOS 10 első pár fícsöre, azt hittem jobb lesz..
De a 3d touchos cucc nagyon király. -
törölt tag
wow, siri+developers
-
törölt tag
-
törölt tag
Barátom kérdezte, hogy lehet e rögzíteni valahogy hívást, van e valami app.
Tudtok működőt? Nincs jb. -
törölt tag
válasz
adamkaa777 #135176 üzenetére
"A jailbreak célja, hogy megkerülhető legyen vele az Apple több korlátozása, és olyan kiegészítők is telepíthetőek legyenek az eszközre, amiket a cég egyébként nem engedélyez, így a rendszer akár teljesen átalakítható, mind kinézetre, mind működésileg.
Szurkalodas helyett.
-
törölt tag
válasz
Megane2000 #133965 üzenetére
Nálam sem volt gond.
-
törölt tag
A diktalas mar egy ideje elerheto magyarul is, egesz korrektul mukodik. Az viszont nem megoldhato, hogy ha Sirivel uzenetet iratok, azt is magyarul diktaljam? Ott automatikusan olyan nyelvet ismer fel, mint ami Sirinek van megadva.
-
törölt tag
válasz
bjergerking #129030 üzenetére
5s-en sokszor elő jött nekem is, ismerősömnek is. 9.2-n.
-
törölt tag
Ha küldtem egy 2GB-os videót Mail app-ba mellékletként, majd utána megjelent 2GB tárhely használatban Mail-nél, hogy lehet törölni? Magát az e-mailt már töröltem az elküldöttekből.
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #120234 üzenetére
Rosszul hallottad.
-
törölt tag
Pár hete megjelent a telóm (5s) kijelzőjén, keretszerűen egy nagyon halvány csík. Alul, fölül, mindenhol.
Kb. negyed centis csík, csak sötétben látszik. Ha jól tudom, ez is ragasztó probléma, ilyenkor kijelzőcsere a megoldás? -
törölt tag
GM és ami ma megjelent ugyan az lett?
-
törölt tag
Teló szervizelésénél (dock cseréről van szó sajna) marad valami esztétikai nyoma a teló szétszedésének?
-
törölt tag
iOS 8.4 alatt nálatok is használhatatlan a Music app?
-
törölt tag
Volt egy JB-s tweak, amivel a facebookos chatheadeket lehetett előhívni. Nem találok sehol róla infót, hogy még mindig lenne működő, esetleg tud valaki?
-
törölt tag
jb-zni szeretnék, iOS 8.2 beta 2, de kidob egy errort a TaiG, miszerint túl régi az iTunes verzió.
A legfrissebb van fent, checkoltam is és újra is telepítettem már. A hiba még mindig fennáll.
Panguval is ránéztem (amivel nem jbzhető) próbaképp, ott is annyit ír, hogy túl régi az iTunes verzió.
Mi lehet a gáz, jbzett már más 8.2 b2-t? -
törölt tag
8.1.3-rol nem lehet mar 8.1.2-re visszamenni ugye?
-
törölt tag
Lehetseges valahogy, hogy egyen fajlokat szallitsak a telomon?
roqyUSB jellegu tweakre gondolok, regen az mukodott, mar nem jo.
Talan iTools? -
törölt tag
Sziasztok,
barátom cseréltette a telefonját, és az a kérdés hogy az iTunes hova menti a biztonsági mentést? Mivel átkéne másolni egy másik gépre. -
törölt tag
válasz
laszlolczka #97490 üzenetére
laszlolczka, eriklambing: köszi!
-
törölt tag
A 1457-es iPhone 5s global vagy GSM?
-
törölt tag
válasz
Gsx-rr #97217 üzenetére
Én sem akarok kötekedni, de egyik linked sem Mega vagy torrent (ahonnan tudnék normálisan tölteni).
Egyébként dehogynem. Ahogy írtam, már minden lehetséges oldalt átnéztem, de mindenhol elkezdi tölteni, majd kb. 20mp után belassul 60-70kb/s-re a letöltés. iTunes ugyanez.
Egy oldal volt, ahonnan lejöttek az IPSW fájlok gond nélkül, ám ott nincs fent 5s-hez való.
Azért köszönöm!Diokhan: sima ipsw fájlról beszélünk, miért lenne warez?
-
törölt tag
Valaki tudna linkelni 8.1.2 vagy 8.2 beta ipsw-t iPhone 5s (1457) modellhez?
Torrent vagy Mega-s link kéne. Fontos lenne!
(nem kapcsol be a teló, restore kell neki, de iTunes 10 órákat ír az ipsw-re. torrentel nincs baj, viszont nem találok megfelelő ipsw-t. itt is néztem, meg már mindenhol..) -
törölt tag
jailbreakelhető az iOS 8.1.1 (és a 8.2 beta). [link]
-
törölt tag
Ismerősöm mentett i4-en kb. 25 giga backupot iTunes-szal, gépre. 5s-re szeretné ezt most rárakni, de visszatöltés után kb. 10mp-vel jön egy olyan error, hogy vagy sérült a bizt. mentés vagy nem kompatibilis. Mi lehet a megoldás?
-
törölt tag
Egyébként ezek az interaktív replyk Messenger, Viber, stb. esetén is elérhetők lesznek, ha frissítik az appokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPhone topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 4
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest