- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
X reklámáron! [link] gyorsan, amíg el van belőle..
-
Tibiajax
nagyúr
köszönöm mindenkinek, srácok
-
Tibiajax
nagyúr
iphone7-en érdemes ios11-et meghagyni, vagy mehet rá a legújabb?
van valamilyen tapasztalat?
köszi! -
Tibiajax
nagyúr
azon gondolkodtam el, hogy ha az ujjlenyomat azonosítás esetében meg tudták (vagy akarták..) oldani azt, hogy több ujjat is hozzá tudunk adni, akkor a face ID esetében miért nem tették meg ezt? miért csak egy arcot lehet hozzáadni a készülékhez?
nem egy nagy találmány, hogy most, a rohadt maszk apropóján legalább lehessen már egy legalább második face-t is hozzáadni, lehetne egy maszkos meg egy maszk nélküli arc is a telónak megadva... -
Tibiajax
nagyúr
válasz
amstaffer86 #237533 üzenetére
apple-nél a két éves cucc még nem régi....
ezért is jók, ezért is szeressük -
Tibiajax
nagyúr
válasz
szekra #237062 üzenetére
nem ezekre a 'körülményekre' gondoltam, hanem a konkrét autóvezetésre, nyilván..
és de, jó példa. mert nem felejthetsz el jobbra-balra nézni kikanyarodáskor, a tükörbe belenézni sávváltáskor, előre nézni előzéskor, lelassítani egy forgalmas zebra előtt, indexelni ha be akarsz ugrani egy autó elé, stbstb. ezeket érdekes módon nem felejted el. mert nem felejtheted el. jó, ha bmwben ülsz akkor igen, de az más kiváltság : ) oda tudsz figyelni mindig.
nna, és itt is. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
balinlin #237059 üzenetére
oda kell figyelni, hogy ne csússzon ki a kezemből, mert sokszor száraz is a kezem
nyugi, meg lehet csinálni, képesek vagyunk rá..
nálam is a 'telefon' az ilyenezeket megtervezték, ezek nem honor148lájt-ok, nem bóvli műanyag vackok az ezerből..
amikor megvehettem életem első 200k feletti iphone-ját, elkezdtem egy kísérletet. hogy képes vagyok-e arra, hogy fejben ott legyek mindig és minden pillanatban, úgy a kocsiból való ki/beszállásnál, vagy melóban, vagy ha este lezuhanok a kanapéra, vagy a klotyón amikor leülök.. amikor autót vezetünk, érdekes módon ott ott tudunk lenni fejben minden pillanatban, mert egyszer sem hibázhatunk, és meg is tudjuk csinálni (általában). akkor itt miért ne? ha ennyire tetszik ez a telefon, hiszen azért (is) vettem meg, nyilván nem fogom egy bármilyen undorító tank tokkal elrondítani, akkor viszont kell kapnia egy dedikált zsebet mindig. ha meg kézben fogom - szerencsére remek a súlyelosztásuk az iphone-oknak -, fogom, és nem dobálom. aztán leteszem.. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
GreenGoblin #237028 üzenetére
igeeeen, tudom.....
de akkkor is egyszerűen undorító a vastag fekete káva.
pont ugyanaz, mintha vennél ma egy lcd-tévét, aminek 10centis fekete kávája van. nincs rá más és jobb szó. hányinger
mondom persze ezt úgy, hogy éltem most egy hónapot egy mate20-al, ami konkrétan faltól falig kép. nem, nem hajlított kijelző, mert azt utáljuk, hanem szép sík screen, de faltól falig. nem kávás, nem noccsos, nem fszom...
és hadd ne mondjam, kb 2db perc alatt megszokod és imádod, és utána :/ ránézel a 12-es iphone-okra és hát gáz, még az a keret is.. amikor meglátod mellette az 500k-s árcímkét, ez meg még gázabb... és akkor még utána látod meg a 11-et, ami meg hát...
na mindegy. de persze, mind másak vagyunk, lehet észre sem veszik a szép vastag fekete keretet..
hiszen még az oled v ips ről sem hallottakja, és nem hordok tokot.....
főleg nem körbedagadt-félét..
fujj -
Tibiajax
nagyúr
ha azt szeretném, hogy amikor ránézek és a faceID nyit, akkor oldja is fel a képernyőt teljesen, home screen-re és ne kelljen még pluszba felfelé is húznom, azt be tudom valahol állítani?
köszi! -
Tibiajax
nagyúr
válasz
kutga #236585 üzenetére
egy ilyen feature egyéni fiókokra állítva működik csak?.. mi van?
a vicc meg az egyébként, h android-telón ott volt a sötét mód a fiókomban, most visszajöttem ios-re, és nincs seholtboldi az a rossz, hogy ehhez -ha jól olvasom- először a telefon főnyelvét is átt kéne állítani angolra..
-
Tibiajax
nagyúr
hali,
itt írtak arról nem olyan rég, h most már van dark mód a fészen. én mégsem találom..
nálatok sincs még? mit lehet tudni erről? -
Tibiajax
nagyúr
a 11-ben és a 11pro-ban a főkamera (meg érzékelő) ugyanaz? -
Tibiajax
nagyúr
válasz
ittakary #229103 üzenetére
várjuk már meg a teszteket.. kibírjuk féllábon is most már
tény az energiatakarékosság.. hogy energiatakarékosabb a cpu/gpu. hátha takaréskosabb annyival, hogy nem lesz azért ekkora visszaesés mégsem az üzemidőkben, hiába lett számokban kisebb az akksikapacitás.. én még bizakodom
..vagy csak nem akarom egyszerűen elhinni, hogy a 11pro-val sikerült összehozniuk az (apple berkein belül) egészen kiváló akksit, erre most megint egy gyengébb végeredményt fognak tudni csak felmutatni ezen a téren -
Tibiajax
nagyúr
nincs még unboxing sehol, jutubon?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
radi8tor #227667 üzenetére
ha választható lenne milyen kamera legyen a telefonon
álom marad..
régóta várom, hogy a ultraszélest cseréljék le az 50mm-re, hogy ahol már két obi van, ne a nyomorult ultrawide legyen a második, hanem hogy zoomolni/portrézni tudjunk, de esélytelen, látod.. ki van ez találva. 'vedd meg akkor a legdrágább típust', jah.. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #227428 üzenetére
-
Tibiajax
nagyúr
hali,
van valami info arról, hogy a watch6 alap, fekete változata sima gumi szíjjal, vagy ezzel az új, szövetszíjjal lesz kapható? -
Tibiajax
nagyúr
válasz
anderledani #227217 üzenetére
Vagy a CareCenter nem eredeti akksit rak bele
simán az lesz..ugyan honnan tudod meg, hogy az-e vagy sem. azt mondanak, amit akarnak
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Wmwinters01 #227177 üzenetére
értem, amit írtok.
ezt én is észrevettem már, hogy ez az egész 'akku-állapot'-szám az apple-nél 100 és 70% között mozgó történet csak, kissé infantiilis valóban. de ha tudjuk azt - márpedig tudjuk, azért is írom le - hogy a70%illetve 72% egészen pontosan - az igazán rossz akksikra ezt az értéket írja ki mindig, ez alatti számot nem láttam még - ez jelenti konkrétan a nagyon gyenge akksit.tehát 72 -> 100% között mozog mindig az állapot, így kell nézni tehát:
70 -> 80% cserélendő
80 -> 90% jó
90 -> 99% nagyon jó
100% kiváló, hibátlanén ilyen számokat láttam eddig, de olyan sokat, hogy ez így kialakult már a szememben és abszolút működik és hitelesen mérvadó.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Wmwinters01 #227169 üzenetére
2év után még egy napot szépen kibír mindkét akksitok (éppen ezért mutat 90/92%-ot), és erre írod te is, hogy parasztvakítás?
nem, pont hogy teljesen jó szokott lenni ez a jelzés, és rohadtul nem vakítás. nyilván nem 100%-os szervízdiagnosztika, de erős támpont. egy "90%" az én értelmezetem szerint kb azt jelenti pont, amit nálad is produkál, hogy majd egy napot kibír nyomkodva is, igen, még több mint két évesen is
80-90% között szoktak már egy napnál kevesebbet bírni, főleg ha erősen nyomkod, akkor már lehet készülni a cserére lassan. 80 alatt meg mehet az új bele, mert az már gyenge tényleg.
volt pár iphone a kezeim között az utóbbi 2-3évben (telós boltban dolgozom), mindegyiknél teljesen kóser volt a %-jelzése, hozta azt, amire utalt az érték.
szerintem egyáltalán nem parasztvakítás -
Tibiajax
nagyúr
mikor lesz már keynote?????????????
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
dud998 #226560 üzenetére
ja de amúgy vissza lehet rakni régit, ha netán gázos lenne a béta?
nyilván, másképp ki merne valóban kockáztatni.. na mindegy, csak nem igazán értettembaal-amiga #226572 az unicredit jönne már ki végre, az apple-pay-jel...
hihetetlen, hogy még mindig nem tudok fizetni a telefonommal, mindenki más meg már ezer éve tolja -
Tibiajax
nagyúr
sziasztok,
valami tapasztalatok i6s és ios14-el kapcsolatosan? mehet rá? -
Tibiajax
nagyúr
6s-re érdemes felrakni a 14-et, mit gondoltok?
-
-
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
sziasztok,
olyat lehet-e csinálni, hogy a meglévő icloud-mentésemből valahogy pc-re kinyerni az sms-üzeneteimet?
tudom, nem egyszerű. de hátha valamivel meg tudom csinálni. nagyon fontos lenne
köszi! -
Tibiajax
nagyúr
sziasztok,
az apple által hiv.cserélt készülékekre 3hónap garit adnak. ennek van valami oka, kell tudni ezekről a cserélt darabokról valamit, vagy ezek is teljes mértékben újak és megegyeznek a 12hónapos bontatlan társaikkal? -
Tibiajax
nagyúr
válasz
MasterMark #194871 üzenetére
hát jó, valóban még csak tegnap óta van nálam.. majd figyelem
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
MasterMark #194869 üzenetére
nekem jobb.. számokat szeretek látni, nem egy háromlépcsős zöld csíkot
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
MasterMark #194867 üzenetére
úgy értettem, nekem nem elég egy kis csíkocska, sokkal jobb ha számokban látom, mennyi %-on van még az akku
-
Tibiajax
nagyúr
sziasztok
ma hozzott a mikulás nekem egy xr-t. 7-ről váltottam. belőttem a face id-t.
az a kérdésem, be lehet-e állítani azt valahol, hogy amikor ránézek a telóra, ne csak feloldja azt, hanem be is lépjen a főképernyőre? -
Tibiajax
nagyúr
sziasztok!
kaptam egy 5s-t, szép állapotban van, de az akksija -szerintem- nagyon keveset bír.
konkrétan:
este feltöltöm 100%-ra, csak ébresztő-funkció megy a háttérben, reggel már 88%.
elkezdem tekerni a facebookot, mobilnettel, nagyjából percenként 2-3% -kal apad a szint.
nézek pár oldal PH-forumot, írok egy hsz-t, -10%.
tehát nagyjából ennyit csinálok a melóhelyen, utána zsebre teszem, néha időt nézek rajta és délre már csak olyan 52%. fél óra múlva -nem csinálok vele semmit- már csak 45%.az előző tulaj hivatkozik bizonyos 5 / 5S-akksiproblémára, ami az újabb ios-ekkel érkezett, és hogy ez még mindig tart, várható majd egyszer ennek javulása.
tehát a kérdésem: igaz-e ez, vagy ennyire nem lehet rossz a legújabb ios, és inkább csak kuka lassan az akksi..
köszi a segítséget előre is.közben megnéztem idevaló utility-vel is, ezt dobja:
ja, a két állapotot egymás után néztem közvetlen, már ott is ennyit apadt a %...
-
Tibiajax
nagyúr
szasztok,
olyan buggal talákozott-e már valaki 6s-en, hogy szöveges üzenetnél ha elkezdek írni egy üzit és 2-3 karakter után elfordítom a telefont szélesre, onnantól néhány betű -főképp közép tájon- nem reagál az érintésre. imessage-nél, sima sms-nél ugyanúgy előfordul
érdekes, ha egyik kezemmel elengedem és csak mondjuk egyik mutatóujjammal bököm meg -mondjuk- az f-betűt, akkor megy. de két kézbe ha veszem és tolnám az üzit, nem reagál. amint visszafordítom, tökéletes.minden más szüveges bevitelnél (web, skype, fészbuk stb) sosem fordul elő, azok stabilak. csak szöveges üzinél.
-
Tibiajax
nagyúr
sziasztok, vettem egy 6s-t és a rezgésénél (3d touch pl - olyankor rezzen és lök egy picit) érzek egy ilyen kis plusz kotyogás-szerű valamit mindig, ami kicsit frusztrál. az SE-nél olvastam valami olyat, hogy nem annyira innovatív a rezgése, mint a 6S-nek, de egyébként nagyon jó..
nem tudom, erre gondoltak ekkor? a 6S-nek van egy plusz kis lökése amikor rezeg, vagy szar a motor benne és vigyem vissza gyorsan? -
Tibiajax
nagyúr
köszönöm szépen.
-
Tibiajax
nagyúr
szaisztok,
SE-n a video-felbontást lejjebb lehet venni uhd-ról 1080/720p-re?
köszi -
Tibiajax
nagyúr
válasz
szekfizsolt #92942 üzenetére
ne már...
-
Tibiajax
nagyúr
fényképezésnél az exponálás hangját hol tudom kikapcsolni?
iOS 8.1 -
Tibiajax
nagyúr
😊köszi, akkor jó, auto-n van
-
Tibiajax
nagyúr
srácok, bocs előre is a hülye kérdésért de nem régóta van iphone-om
az óráját visszaállítsam én vagy átáll majd magától?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
-secret- #90975 üzenetére
ja hogy a
de hülye vagyok.. a SIM-kontaktok importálása -t nem értelmeztem szó szerint..istenem
az egy harmadik dolog, az maga a SIM, amin még a tök eredeti felállás van, ahogy beraktam az iphone-ba. és azt nem is tudom akkor erről a telóról módosítani.. (max azzal a jb-keléssel..)ó anyám.
értem már -
Tibiajax
nagyúr
srácok, mi kell ahhoz, h egy kontaktot véglegesen törölhessek, a cloud-on mentett listából is? kezdek beleőrülni komolyan. próbálom követni a racionálisan gondolkodó fonalat, dehát
nem megy
a felállás: a szinkronizáció után a cloud oldalán gyönyörűen látom a kontaktjaim listáját. ok. jó, itt megcsinálom a kívánt változtatást, ami az esetünkben egy adott kontakt törlése. kitörlöm, majd szinkronizálok vissza a telóra. ok. a kontakt eltűnt a telóról is. ok. tehát most nem látom sem az icloudban, sem a telómon. ok. csinálok egy biztonsági mentést a telóról a cloud-ra, h akkor innenstől ez a módosított lista legyen meg ott fent is. ok. jó és akkor nyomok csak egy ellenőrzésképpeni SIM-kontaktok importálása-t és hopp, már megint ott van a kitörölt kontakt.
nem hiszem el
mi lehet a gond, mit kell másképp csinálnom?először a cloudban csináljam meg a változtatást, majd olvassam be a telefonra?
vagy fordítva, telefonon töröljem mindig, szinkronizáljak és utána lesz jó végre a mentés a felhőben?
egyáltalán, ha megcsinálom itt is, ott is, mentés, akkor a SIM-kontaktok importálása honnan a francból jön? egy régi mentést lát még? vagy kell neki x idő, mire frissíti magát a felhőben, hiába nyomtam én egy bizt. mentést épp most??
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest