- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolaf
addikt
Üdv, mindenkinet!
Segítség kellene, hosszú idő után megint iphone-om van, anno nem volt rá normális hívásidőtartam mérő app, kérdés van e olyan progi amivel lehetne mérni legalább a kimenő perceimet mert van 500 perc szabad utána ha túl lépem busásan kiszámlázzák.
i6 9ios
Köszönöm!
-
Zsolaf
addikt
Apple ID-t hogy lehet törölni?
(#56397) B-L-A-C-K: kösz, akkor legalább a kártyát kiszedném de nem engedi menteni ha nincs benne.
-
Zsolaf
addikt
válasz
vadászcsiga #54303 üzenetére
Ez nekem bejön, pláne 1500-ert.
-
Zsolaf
addikt
Valaki rájött már, hogy hogy kell eltüntetni app store-ból a frissített alkalmazásokat, mert mióta fent a 7 nem tűnik el amit frissített.
-
Zsolaf
addikt
-
Zsolaf
addikt
-
Zsolaf
addikt
Köszönöm akkor meg várok
-
Zsolaf
addikt
Kérdés Lányomnak , vettem egy sima 4-et, ne tegyük fel neki a 7-et? Nekem 4s-en fent van de sok rosszat hallottam 4-en rolla.
-
Zsolaf
addikt
KÖSZÖNÖM mindenkinek
tiszta!
-
Zsolaf
addikt
Reggelt!
Lányomnak csinálnék itunes regisztrációt, de bankkártya nélkül nem enged tovább, de nem szeretnék beadni neki semmilyen bankkártyát, hogy lehet ezt megcsinálni??
Kösz
-
Zsolaf
addikt
Gyári adatkábelben van hosszabb mint amit adtak 4S-hez? ha van hol lehetne beszerezni?
-
Zsolaf
addikt
-
Zsolaf
addikt
Az év trollkodása a vízálló iPhone baszabehu,
-
Zsolaf
addikt
válasz
Kicsirics77 #52364 üzenetére
Nekem sem tűnik el, megnyitottam mar többször is őket. Hogy lehetne eltüntetni?
-
Zsolaf
addikt
válasz
manchester85 #52298 üzenetére
Nálam is UPC van, de van mobil stick modemem azzal is lassú minden, tehát nem a upc az biztos.
-
Zsolaf
addikt
válasz
perfegor17 #52248 üzenetére
Csak jósolni lehet, de minél több hiba jön ki annál hamarabb van esély a javítás kiadására.
-
Zsolaf
addikt
Köszönöm!
Nekem ott egy épp ma reggeli stack+mobil bejegyzés van.
-
Zsolaf
addikt
válasz
blau24 #51744 üzenetére
Gmail címre, utána androidon az az alap.
Tehát iphone-on van a beállításokban fiók hozzáadás hzzáadod a gmail fiókod azon belül hogy névjegyek akkor felviszi a google fiókba, és ha ezt megadod androidon ott lesznek rögtön. Én így csináltam csak forditva, mert androidról jöttem.
-
Zsolaf
addikt
-
Zsolaf
addikt
Kezdődik
-
Zsolaf
addikt
válasz
leroyclub #51188 üzenetére
3000–3999-es (3004-es, 3013-as, -es, 3018-as, 3164-es, 3194-es stb.) hiba: A 3000-es tartományba eső hibakódok általában azt jelzik, hogy az iTunes nem tud csatlakozni a frissítési szerverhez (gs.apple.com) a 80-as vagy a 443-as porton keresztül.
Frissítse az iTunes programot a legújabb verzióra.
Bizonyosodjon meg arról, hogy a számítógép dátum- és időbeállításai helyesek.
Ellenőrizze, hogy a biztonsági vagy tűzfalszoftver nem akadályozza-e a 80-as vagy a 443-as port használatát, illetve a gs.apple.com címen elérhető szerverhez való kapcsolódást.
Kövesse a Biztonsági szoftverekkel kapcsolatos problémák elhárítása című cikkben leírt útmutatást. A probléma sok esetben megoldható a más gyártóktól származó biztonsági szoftverek eltávolításával.
Előfordulhat, hogy a hosts fájl bejegyzéseinek valamelyike átirányítja a gs.apple.com címre irányuló kéréseket (lásd a fenti, „Nem lehet kapcsolódni az iOS szoftverfrissítési szerveréhez (gs.apple.com)” című szakaszt).
A problémát az internetes proxy beállításai is okozhatják. Ha proxyt használ, próbálkozzon a folyamattal nélküle.
Próbálja meg a visszaállítást kipróbáltan jól működő hálózatra csatlakozva elvégezni. -
Zsolaf
addikt
Nem találom az értesítéshez, hogy hol kell bekapcsolni a gps-t az időjáráshoz, fél órája keresem
-
Zsolaf
addikt
Köszönöm mindenkinek
kimerítő volt.
-
Zsolaf
addikt
Nem tudjátok az időjárás miért nem jelenik meg a lehúzható menüben?
Tudom nézzek ki az ablakon, de mégis tudni szeretném.
-
Zsolaf
addikt
válasz
CharlieDrop #50956 üzenetére
Hát ha ki lehetne itt mindenki bóódog lenne, de nem sajnos.
-
Zsolaf
addikt
Ez az uj naptar hasznalhatatlan. Nezetet nem lehet valtani csak napi van?
-
Zsolaf
addikt
válasz
perfegor17 #50689 üzenetére
Rémálom ez a letöltés, mindenhol szakad.
-
Zsolaf
addikt
válasz
Totheground #50494 üzenetére
Elhiszem nektek, már jó nálam is, és jön is le.
(#50495) dzsonesz: zárd be és nyisd meg újra a böngészőt, frissítsd az oldalt
-
Zsolaf
addikt
Szerintem ma este felesleges pláne ha valaki frissíteni akar majd bármivel próbálkoznia.
-
Zsolaf
addikt
válasz
manchester85 #50457 üzenetére
Szerintem a mozgó háttér nem lesz i4-en
-
Zsolaf
addikt
Biztos h frissulnie kell az itunes-nak a 7 felrakasahoz? Mert eddig semmi...
-
Zsolaf
addikt
válasz
roberto211 #50418 üzenetére
Majd amelyiken jobban jön.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest