- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
misiizsai
tag
Sziasztok! Szeretném kikérni a véleményeteket! 8 éve már szerencsére nem kellett garanciáztatnom iPhone-t. De sajnos most elgondolkoztam rajta. Megjelenés napja óta megvan a 16 Pro Max. A hibajelenség a következő: Többnyire a telefon feloldásánál nagyon ritkán előfordul hogy egy pillanatra csíkok jelenek meg a kijelzőn. Olvasgattam a reditet és az Apple fórumot elég sokan szenvednek ezzel a problémával. Volt aki kétszer cseréltette a telefont és ugyan úgy előfordul. A hozzászólások szerint az Always on Display kikapcsolása megszünteti a problémát. Valaki találkozott ilyen problémával? Előfordulhat hogy csak szoftveres hiba? Fölöslegesen nem küldeném gariztatni a telefont.
-
misiizsai
tag
Az lenne a kérdésem , hogy megjelenés napján van 1-2 Media Markt-ban iPhone? Előrendeltem az iStyletól 9 perccel 2 után egy Pro Max 128 GB-ot. De azóta se kaptam értesítést. Szerintem túl lassú voltam. Tudom ilyenkor általában hiány van belőlük de hátha. Milyen tapasztalatotok van ezzel kapcsolatban az elmúlt évekből kiindulva?
-
misiizsai
tag
válasz
TechN7ne #271270 üzenetére
Megmaradt minden adatom. Volt Upgrade meg Restore opció iTuneson belül. Utána olvastam és találtam cikket angolul. Jó pár embernek előfordult ez a probléma. De szerencsére végre működik minden. Csak megijedtem. Olvastam olyan esetekről régen hogy az update valahogy megölte a telefont.
-
misiizsai
tag
Sziasztok!
Lenne egy hatalmas problémám. Az IOS 16 telepités közben bootloopba került az iPhone 12 Pro-m. 2021 novemberében vettem. Garanciába foglalkoznak vele? Köszönöm előre is a válaszokat! -
misiizsai
tag
Nem rég váltottam iPhone X ről 12 Prora.
Ma észrevettem hogy a kettő telefonon nem ugyan olyan a fehér szín. Próbáltam úgy is hogy a Truetone ki volt kapcsolva. Ez normális? Előre is köszönöm a válaszokat! -
misiizsai
tag
válasz
thomson7575 #229966 üzenetére
Szerintem ha esetleg rátudsz dobni +10 ezret akkor Series 5 t vegyél. Én most váltottam S3 ról S5 re 130 volt újonnan a 44mm. Az SE be is ugyan az a proci van mint az S5 be. Viszont az SE be nincs EKG meg Always On Display az S5 be van
-
misiizsai
tag
Sziasztok!
Ma voltam érdeklődni szavatósság ügyében.Márciusba módositott az Apple!Csak oda vihető a telefon ahol lett véve.Ők intézik már nem az Apple cserél,javít.Szerintitek a Telekom nem fogja direkt visszadobni? Hogy minimális a hiba és nem befolyásolja a használatot? -
misiizsai
tag
Sziasztok!
Egy ilyen hibát vettem észre az iPhone 6s emen.Kicsit kisebb a feketeség a sarokba.De ugyan ez :/
https://www.ifixit.com/Answers/View/334804/Black+shadow+on+top+left+corner+of+the+screen
De már lejárt a garancia..Szavatosság alatt cserélik a telefont vagy a kijelzőt? Érdemes elküldeni?[ Módosította: radi8tor ]
-
misiizsai
tag
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem hogy aki bétázik mit gondol az IOS 11 ről 5s en és 6s en? Gondolom az 5s lassúl tőle na de milyen a 6s? Tudom már csak 1 hét de kíváncsi vagyok.Köszönöm a válaszokat!
-
misiizsai
tag
Sziasztok!
Az normális hogy mostanában a 10.3.3 al a 6s en gyakran találkozok laggal? Nálatok mi a helyzet? -
misiizsai
tag
Sziasztok!
Mostanában az 5s em lefagy és csak a home gomb és power gomb segít.A 6s en nincs ilyen probléma.Mind a kettőn 10.3.3 van.Ez van a bejegyzésben.
Boot failure count: 1
Boot faults: btn_rst
Boot stage: 255
Boot app: 2681261667
Bug type:115
Ez szoftveres vagy hardveres hiba lehet? :/ -
misiizsai
tag
Nektek már volt olyan hogy a telefon törölte az ujjlenyomatotokat?
2 volt neki megadva az egyiket törölte magától..
6S 10.3.1 -
misiizsai
tag
A panic bejegyzés bug type:210 el rosszat jelent? (iPhone 6s random újraindult egyszer) IOS 10.3
-
misiizsai
tag
Most olvastam hogy a 10.3.2 beta 1 nincs 5-5C re.Vajon megszünik a támogatásuk?
-
misiizsai
tag
-
misiizsai
tag
Sziasztok!
Az elmúlt pár napban találkoztam egy érdekes problémával 6s-en.1-2 nap használat után megőrül és nem akar bejelentkezni.(FB,Xbox app,Ubisoft Club) Újrainditom pár napig jó utána megint kezdi.Nyomjak rá restore-t? 5s em nem csinálja ezt.Mind a kettőn 10.2.1 van.. -
misiizsai
tag
Sziasztok!
Lenne egy érdekes problémám.Ma az 5s-6s is folyamatosan errort dobál az emaileim letöltésére.Gyári appról lenne szó.Hotmailes vagyok.Elkéri a jelszót megadom neki ugyan úgy hibát ír :/ -
misiizsai
tag
válasz
Diokhan #157376 üzenetére
Nem tudom mennyire lehet hiteles.Én akkor használtam amikor kaptam amerikából haveromtól egy talált 5s-t.Kíváncsi voltam kb milyen idős.
Más: 6s em kb ma is 2-2.5 óra alatt lemerült a hidegbe.Érdemes szervízbe adni? Sajnos nem esik bele az akksi programba IMEI alapján..:/ -
misiizsai
tag
válasz
phanfantom #157360 üzenetére
http://iunlocker.net/check_imei.php
Itt ki tudsz mindent deríteni IMEI alapján a telefonról.Én is használtam már egyszer.
-
misiizsai
tag
Sziasztok!
Lenne egy írtó idegesítő problémám.Mitől lehet az hogy egy 5S be jobban szól a füllhallgató mint egy 6S ben? Próbáltam már tisztitani is.Próbáljak meg visszállítást csinálni? :/ -
misiizsai
tag
Sziasztok!
Megoldódott a 5S problémám.
A telefon akksija zárlatos volt és felvolt puffadva. Akksi cserével megoldódott.A kérdésem annyi lenne 6s nél normális hogy hidegbe jobban merül? -
misiizsai
tag
Sziasztok!
Kaptam egy 5s-t.De a problémája hogy nem kapcsol be.Nem veszi a töltést.Nem észleli az iTunes.Szerintitek mi lehet a baja? Tudom nehéz megmondani így.Majd tervezem megnézetni.Én akksira tippelek mert a bal része a kijelzőnek ki van ugorva picit. -
misiizsai
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.Főképp 6S tulajok felé.Az normális hogy a 5 hónapos 6S em akksija már 7% os? Plusz észrevettem hidegben még jobban merül és akkor 13% ot is mutatt..Kicsit sokkalom..Előre is köszönöm a válaszokat! -
misiizsai
tag
Sziasztok!
Szerintitek az miért van hogy elkéri az iPhoneom mostanság gyakran a passcodeot hogy aktíváljam a Touch ID-t?A Touch ID rossz? iPhone 6S és csak 3 hónapos. -
misiizsai
tag
Felraktam 6S-re az IOS 10-et villám gyors csak furcsa.Villám gyors eddig.
iTunessal raktam fel.Most jöjjön az 5C..
Ja és 55 GB helyett 59 GB helyem lett! -
misiizsai
tag
Sziasztok!
Nem régen visszajött az iStyletól az 5C-m.Tényleg csak kijelzőt cseréltek benne.Kaptam rá 90 nap garanciát.Ezen meglepődtem.A másik kérdésem felétek.Szerintitek 6S ről érdemes amúgy váltani? Én úgy vagyok vele hogy tetszik hogy már nem mechanikus a home gomb.Viszont ez az adapter dolog eléggé furcsa.A vezetéknélküli fülles meg tetszik.Úgy voltam vele ha 20 ezer lesz megveszem..De mikor megláttam a 60 ezres árat sokkot kaptam.Amúgy teljesítményben nincs is olyan nagy előre lépés mint a 6-6S nél volt.Gondolom az a 40% legfőképpen játékok közben jól.Na meg az 50% GPU.Mert szerintem IOS szinten ahogy néztem béta vidiket a 10 is hasít 6S en... -
misiizsai
tag
Sziasztok!
Ma azzal a problémával találkoztam 6S en hogy ha bedugom a fülhallgatót recseg..Ez hardveres hiba lenne? Vagy csak valami bele mehetett a jack aljzatba?Baromi idegesítő :/ -
misiizsai
tag
Van fejlemény az 5C met illetően.
Már az iStylenál van.Ma lecsekkoltam és az van oda írva alkatrészre vár.Ez hogy lehet? Eddig mindig cserém volt javítás még sose. -
misiizsai
tag
Kicsit gáz akadt a Media Marktal kapcsolatban.A doboz meg a számla megvan.Az kell nekik.De mit kezdenek vele mikor ez már a 7.vagy 8.5C? Az Almarium Pro-s csere papír nem felel meg nekik..
-
misiizsai
tag
Sziasztok!
Van egy 5C-m amit tavaly cserélt az almárium pro.De sajnos besárgult a kijelzője.Augusztus közepén lesz 1 éve hogy cserélték.Szériaszám szerint nem garanciás.De ha jól tudom fődarab cserénél újra indul.Végül is akkor melyik számit most? Mert kicseréltetném és eladnám.Inkább másodlagos telefonnak jobb lenne egy 5S. -
misiizsai
tag
válasz
#21715712 #140218 üzenetére
Arra próbálnak figyelni hogy ne lassuljon a telefon.DE a 3G 4.2.1 n halál lassú volt.Amikor kijött az IOS 7 iPhone 4 re az is szagatott össze-vissza alig bírtam elviselni.
A 3D Touchot meg most nagyon ki akarják használni IOS 10 alatt.Én is gondolkoztam SE n de mondom legyen 6S 64 GB ba.Mert nyomatják a 3D Touchot.A 4.7 meg még mindig fura. -
misiizsai
tag
válasz
#21715712 #140207 üzenetére
Lehet este teszek még egy próbát vele.Amúgy ez a lépés is ilyen tipikus ösztönzés arra hogy válts újabb modellre.5 éves iPhone használatom során találkoztam ezzel néhányszor.Pl mikor az iPhone 4 nem kapott meg néhány funkciót az Apple Mapsból de a 4S igen.Kíváncsi leszek az IOS 10 be az 5S/6/6+ tulajdonosok milyen funkciókat nem kapnak meg..
-
misiizsai
tag
Sziasztok!
Tegnap végre iPhone 6S tulaj lettem.Csak van egy dolog ami aggaszt.Mintha a vibra motor nem lenne olyan erő teljes mint ahogy néztem 1-2 vidiben.Mert olyan esetett találtam hogy nagyon erő teljes.Szóval nem tudom hogy az én esetem normális e :/ Találkozott már valaki ilyennel? Létezne hogy vibra motor hibás? :/ Előre is köszönöm a válaszokat! -
misiizsai
tag
Na voltam a szolgáltatónál ők nem vették be a telefont mivel nincs a rendszerükbe.Legutóbb az Almárium Pronál cseréltettem..Akkor már nem is tudom többet vinni a szolgáltatóhoz? Csak Resellerhez?
-
misiizsai
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy azzal lehet valamit tenni ha a kijelzőm baloldala mintha mozogna ha benyomom? Mintha nem lenne a helyén.Ezzel foglalkoznak gariba? Vagy csak húzni kéne a csavaron? Előre is köszönöm a válaszokat! -
misiizsai
tag
Sziasztok!
Valaki tudna ajánlani egy hely felszabadító appot? Ami kompatibilis 5C-vel? Eltünt a semmibe 1 GB szabad helyem. Előre is köszönöm a válaszokat! -
misiizsai
tag
Sziasztok!
Találkoztattok már olyan problémával hogy az iCludba nem akar telefonon bejelentkezni? Most kaptam meg a 6. iPhone 5C-t de nem akar bejelentkezni.Mi erre a megoldás? -
misiizsai
tag
válasz
Ragnar95 #114434 üzenetére
Ezt a cserét úgy értettem hogy Refurbished helyett adnának 6-ot ráfizettél.Nem úgy hogy bevennék a használt telót.Lehet majd egyik Pesti ismerősnek felküldöm és hogy vigye be ha lehetséges ilyet.Mert nekem baromi sokba kerülne hogy kétszer felmenjek Pestre.Lehet ez a micro pixel hiba nem számít hibának?..
-
misiizsai
tag
Valószínű jó kedvemből használom a 5. iPhone 5C-met.Kezdjük ott hogy nem vennék iPhone-t előfizura hanem tudnám fizetni.Mivel tudom fizetni és használni is szeretném.Csak ez nem nagyon jön össze mert mindig hibásat fogok ki.
Ragnar95 Kár hogy nem lehet ilyen lehetőséggel élni hogy ráfizessek.Örömmel megtenném pedig.Az a gond most zsákutcába vagyok.A jelenleginek a kicsi kis hibáját nem észlelték így nem is cserélik gondolom és nem is adják vissza az árát.Mit tanácsos tenni? Másik helyen bevizsgáltatni vagy mit csináljak? Most 2 hétig tuti nem akarok vele foglalkozni.Megyek Balatonra és oda azért kell egy normális telefon a képek miatt. -
misiizsai
tag
válasz
Ragnar95 #114377 üzenetére
Szóval az csak egy dolog hogy már kb a 5.iPhone 5C van nálam.De engem az idegesít fel hogy mindig valami hibával szenvedőt kapok valamelyik kisebb valamelyik nagyobb hibával rendelkezik.Eddigi telefonoknál a problémák: háttérvilágítás,power gomb hiba,home gomb hiba,pixel hiba.Múlt héten megkaptam az újabb telót ami meglepetésemre Applenél is újra indult és 2016 július 16 ig garanciális.Csak fekete háttérnél egy ici pici pixel hiba van amit nehéz észrevenni..Elküldtem szervízbe tegnap visszajött.Azzal hogy a hiba nem tapasztalható.Már múltkor kérdeztem a Telekomnál is a szervizest hogy az előfizetéshez nem lehet a 6-ot hozzá adni és az árát hozzá adni..Erre azt mondja a gyártóval kell ez ügybe beszélni..Szóval most is ott tartok hogy van egy nagyon kicsit pixel hibás telóm de a szerviz szerint jó.Már vicc ami itt megy ezen a téren.Úgy vagyok vele örömmel fizetek többet sokkal csak végre legyen egy jó telefonom.Nem a márkával van itt a baj.Mert azt nagyon szeretem és 4 éve vagyok iPhone felhasználó.Csak olyan fura hogy mindig valami hibával szenvedő telefon jön vissza..Köszönöm a segítséget aki esetleg tud tanácsot adni vagy bármi!
-
misiizsai
tag
Sziasztok!
Valaki próbálkozott már úgy beszélni az Apple ügyfélszolgálattal hogy szolgáltatónál vette a telefont? Szóba állnak velem? Elegem van beszélni szeretnék velük.Mert ez már nekem sok...Szeretem a márkát de ami itt folyik.. -
misiizsai
tag
Sziasztok!
Beküldtem az iPhone 5C-met pixel hibával.július 21.megérkezett hozzájuk reggel este már el is hagyta a szervizközpontot.Ők is írták hibánál hogy pixelhiba/idegen anyag.Javítás nem történt.Akkufedélt karcosnak írták mikor 2 órát volt nálam a teló.Újabb Refurbishedet nem írtak csereként.Viszont az Apple oldalán bevonták a széria szám alapján a telefont.Ilyenkor mit kapok vissza? Volt már valakinek ilyen esete? -
misiizsai
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy ha az iPhone kijelzőjén van 1 hiba azt cserélik garanciába?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
misiizsai
tag
Mikor leadom nekik hétfő akkor kérvényezzem a cserét? Őszintén már nagyon ki vagyok ezzel az egésszel..Megveszem életem első előfizus 100+ ezres telóját erre járkálok Refurbished telefonról Refurbishedre. Ezzel együtt 2 kijelző hibás,1 power gomb hibás,1 home gomb hibás volt.Már nagyon unom..Azt nem értem miért nem tesztelik amit kiadnak? Még vagy 5 hibás Refurbished iPhone 5C-t fogok kapni vagy mi?
-
misiizsai
tag
Annyi lenne még a kérdésem hogy konkrétan mi okozza ezt a hibát? Mit mondjak a T-seknek ha belém kötnének? Neten erre a jelenségre "backlight bleeding" et írják..Sajnos nincs angolom :/
-
misiizsai
tag
Megvan az újabb Refurbished iPhone 5C.Kicsit a bal felső része fekete háttérnél sárgás-fehér.Ez normális? Vagy mehetek az 5.iPhone 5C ért?
-
misiizsai
tag
Hogy lehetek ilyen szerencsétlen? Beadtam a power gomb hibás iPhone 5C-met..Ma megjön a refurbished azon meg nem megy a Home gomb..Elegem van. Ilyen hogy lehet?
-
misiizsai
tag
igazatok volt cserélték a telefonom néztem a szerviz oldalán.Rákerestem az új IMEI-re és azt írja ki rá az Apple oldalán hogy aktíváljam.Persze még nem kaptam meg a telefont.Akkor valószínű újat kaptam nem refurbishedet?
-
misiizsai
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy power gomb hibás és háttérvilágítás problémás iPhone 5C-t cserélik vagy javítják gariban? Előre is köszönöm a válaszokat! -
misiizsai
tag
Sziasztok! Ma délelőtt levettem a telefonom töltőről még nem volt semmi probléma.Elindultam otthonról Debrecenbe és észrevettem hogy elromlott a power gomb.Vagy nem észlel vagy magától ki akarja kapcsolni a telefont.Garijegy nélkül szóba se áll velem a Telekom? Gondolom megint a szervízbe küldik el vagy nincs azonnali csere? Ez azért elégé durva hiba.iPhobe 5C ről van szó.Előre is köszönöm a válaszokat!
-
misiizsai
tag
Köszi a tájékoztatást ez nekem teljesen új.Tipikus az a felhasználó vagyok aki csak használja a telefont de a rendszerszolgáltatásokba nem nagyon nézz bele.Pedig már harmadik éve használok iPhone-t.Budapesten kívül van még valahol máshol apr ahol le lehetne adni a telefont.Az a gond a Telekom 2 hetekig intézkedik.Csere telefonként meg addig kapok egy olyan Samsungot ami 10 mpes reakció idővel bír néha és az idegekbe kerget vele
-
misiizsai
tag
válasz
peugeotmate #95133 üzenetére
kali:Ez maximálisan igaz hogy egyre több a futófolyamat még hanem is észleli az ember.Csak kicsit gyorsnak tűnik a 4-5 órás lemerülés.Szívesen elvinném istyle-ba csak nem tudom egy rész hogy Telekomossal foglalkoznak e másrészt sajnos nem budapesti hanem nyíregyházi vagyok.
-
misiizsai
tag
válasz
peugeotmate #95123 üzenetére
Ilyenkor december környékén nincsenek tele a szervíz telefonokkal? Karácsonyra iPhone-t akarok tartani a kezembe.4-5 óra aktív használat egyébként nem gyors akkumlátor merülés? Ez a második iPhone 5C-m iPhone 4-em elsőre jó volt 2.5 évig probléma mentes.Ennyire csökken a minőség vagy mi? :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest