Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
postajoska
tag
Úgy tűnik a szoftverrel lesz a gond.
Tudna valaki nekem linkelni custom+iPad Baseband+ New Bootrom 3Gs-re valami ipsw-t?
-
postajoska
tag
válasz
kacsaesokos #33686 üzenetére
Nem vált be.
-
postajoska
tag
válasz
kacsaesokos #33682 üzenetére
Megvolt, letöröltem, még a registry-t is kitisztítottam, aztán ment fel a legújabb. Ezután se jó.
-
postajoska
tag
Üdv! 1601-is iTunes hiba mire utalhat?
-
postajoska
tag
Üdv!
iPad Baseband-es, 4.1-es szoftverrel rendelkező iPhone 3Gs-emet szeretném 5.0.1.-re frissíteni.
Mikre kell figyeljek? Hol találok hozzá leírást? Utána a JB-t hogy kell megoldani?
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
postajoska
tag
Üdv! Erre valaki?
Előre is köszönöm?
-
postajoska
tag
Üdv!
3Gs-nél hogyan tudom megtudni, hogy a jelenleg független készülékem gyárilag milyen függő volt?
-
postajoska
tag
Üdv!
Na, a kezdeti nehézségeken túl vagyok, még egy kérdésem maradt.
A készülékhez nem kaptam USB->220 adaptert. Már rendeltem hozzá egy utángyártott darabot (bár hallottam alaplap eldurranásokról, de a Vodafone boltban rendeltem, csak nem lesz gáz), de amíg nem jön meg, addig kéne töltenem a számítógépemről is. valahogy meg lehet oldani, hogy az alaplapi USB kikapcsolt állapotban is kapjon áramot? (Asus M4A78LT-M lap)
-
postajoska
tag
válasz
Atikusz #31404 üzenetére
Köszönöm, akkor lehet hogy bepróbálom.
Lehet, hogy nagyon láma vagyok, de hogy kell ezt az Exchanget megcsinálni? a Gmail fiókot már beállítottam a készüléken.
Szerk: Megtaláltam az exchange-t. Felh.nevet beírtam, jelszót beírtam. Domén mi legyen? És a szerver? Az m.google.com-ot hiába írom be, helytelen jelszót dob, pedig biztos jót írtam be.
[ Szerkesztve ]
-
postajoska
tag
Üdv néktek lelkes iPhone guruk!
Új vagyok itt, ma vettem egy iPhone-t (3Gs@4.1). Két kérdésem lenne.
Érdemes rátenni az iOS 5-öt? Nem fog szaggatni?
Hogyan tudom szinkronizálni a Gmail névjegyzékemet a készülék névjegyzékével?
-
postajoska
tag
Üdv! SharePod újabban ezzel a hibával dob vissza.
Az a SharePod log file, amit meg kér, az ennyiből áll:
===============================
SharePodLib Version: 3.9.7
===============================
Microsoft Windows NT 6.1.7600 Service Pack 1
iPhone support enabled
Exception: System.DllNotFoundException: A következő DLL betöltése sikertelen: „iTunesMobileDevice.dll”: A megadott eljárás nem található. (A kivétel HRESULT-értéke: 0x8007007F)
a következő helyen: IPhoneConnector.AppleMobileDeviceAPI.AMDeviceNotificationSubscribe(DeviceNotificationCallback callback, UInt32 unused1, UInt32 unused2, UInt32 unused3, IntPtr& am_device_notification_ptr)
a következő helyen: IPhoneConnector.AppleMobileDeviceAPI.AMDeviceNotificationSubscribe(DeviceNotificationCallback callback, UInt32 unused1, UInt32 unused2, UInt32 unused3, AMDeviceNotification& notification)
a következő helyen: IPhoneConnector.IPhoneConnectionListener.ListenForEvents(FileSystemAccess access)
a következő helyen: a5.l()
iPhone/iTouch not connected -
postajoska
tag
Üdv!
Szerintetek a 3G vagy 3Gs telefonok krómkeretét mivel lehetne kicsit felpolírozni, vagy szebbé tenni?
-
postajoska
tag
Üdv!
Valaki megtudná mondani, hogy az iPhone 3g melyik szoftverrel a legGYORSABB? Más nem fontos, csak a sebeség. Előre is köszi.
-
postajoska
tag
Üdv! Tényleg van olyan, hogy utángyárott töltőtől elszáll az alaplap? Mert két töltő kéne, az egyik mindig a táskámban lenne, a másik otthonra. Milyen töltőt vegyek, ami azért nem 10.000 forint és nem égeti be az alaplapot. Két USB-m van szóval SIma 220-usb adapter si jó lehet hozzá?
-
postajoska
tag
Üdv! Őskövület iPhone 3G-m van 3.1.3-al. Szeretném rátenni a menüháttér funkciót. Cydia OK, WinterBoard letöltve, User Wallpaper beállítv,a Respring megvolt, de nem állítja be. Mi lehet ez?
-
postajoska
tag
Üdv!
3G downgrade-nél van egy olyan problémám, hogy nem tudom kivenni DFU-ból.
Recboot nem találja az itunesmobiledevice.dll-t, pedig mindenhova betettem, ahova kérte (Common Files/Apple/Mobile Device Supportba is, meg a Recboot mappájába is), és mindig azt a hibát dobja fel. TÖbb gépen is próbáltam. Mi lehet a gond.
(WIndows 7)
-
postajoska
tag
Üdv!
Valaki segítsen SOS-be. iPhone 3Gs-em fél simtartó felülete letört( tehát a lyuk, plusz egy kis darab, és nem tudom kivenni a SIM-emet
. A benyomandó SIm kulcsos helyre ha benyomom a kulcsot, akkor szorul, és nem dobja ki a kártyát. Mit csináljak?
Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Pendrive probléma
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mini-ITX
- Ukrajnai háború
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...