- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- A karcsúság ára
Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Hétfőre tervezem egy sima iphone4 vételét, láttam hogy a 16-32 gb-os gyártását már leállították illetve nemis nagyon lehet kapni, ellenben a 8gb-ossal. Nemnagyon követtem a dolgokat de a 8gb-osat mikor kezdték el gyártani? illetve még meddig lehet szerintetek kapni t-nél pl?
Illetve másik kérdésem azlenne hogy nemvolt még iphone-om így igazából szeretnék ebbe segítséget kérni amolyan iphone kezdőknek stílúsú leírást, találtam neten 1-2 leírást de pl nincs teljesen öszefoglalva pl itunes használata aki nem ért hozzá, akkor frissítés, illetve télleg ha rádugom gépre elsőnek akkor milyen beállításokat érdemes végrehajtani?
Illetve mire kell figyelni akár a telefonnal akár az itunes-al kapcsolatban? Valamint itunes regisztráció mindenképpen kell ha pl frissíteni akarom a készüléket?
köszönöm előre is a segítséget.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest