- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
senior tag
válasz
janeszgol #33 üzenetére
Nem a basszus a legnagyobb gond. Nulla dinamika jellemzi a hangzást. Lapos, középszerű, halk. Zajos környezetben próbáltuk (gyártócsarnok) . Alig lehet hallani. A munkatársam egyenként alapvetően rockot hallgat, konkrétan valami Tankcsapda számot mutatott. Majd kipróbáltam a saját telefonomra csatlakoztatva , nem lett jobb. Megnéztem más stílussal, amit én hallgatók (deep house, progresszív house, melodyc house) Egy nulla. Akció nélkül a füles 60ert és alkalmalmatlan zenére, akkor ne mondjam rá, hogy szar? Telefonálgatni meg videót nézni talán ok. Nem vagyok nagy hifis, de a zenét szeretem és azért van egy szint,amit azért elvárok hangzásban. Ez az airpods közelébe sincs. Szar 5 ezres, melós Lenovo füles ne legyen már más világ mellette....
-
klaya86
senior tag
válasz
janeszgol #15 üzenetére
Airpods 4? pár hónapja vett a munkatársam a 13 pro maxhoz. Azt hiszem akciósan, valami 45 körül. Mondom megsasolom már milyen a hangja 😃😃😃, mivel a munkatársam nem dobott tőle hátast. Azt hittem valamint vicc 😀 Nagyon halk, basszus szinte nuku, a zajszűrés, ha van benne, egy forintot nem ér,egy kalap szar. Zenére értelmezhetetlen.Odaadtam neki a csak melóban néha használt, kemény 5 ezerért vásárolt , AliExpresses Lenovo XT88 fülest. A maradék mosoly is elszállt az arcáról. Ne haragudj,de ennyi pénzért ez kb olyan minőség kis túlzással, mint anno a telefonok mellé adott, semmire nem jó vezetékes fülesek.
-
neopeti
tag
válasz
janeszgol #15 üzenetére
Nem olyan vészes egy rom csere.
Simán shellből kinyomsz egy fastboot twrp-t aztán wipe cache elsz egyet majd a biztonság kedvéért formatálsz is egyet, utána a zippelt romot csak installálod a felmountolt részről, utána egy Recovery reboot a slot AB csere után, Újra egy system reboot és kész is az új rendszer, Utána nem árt felrakni egy rename Magisk apk át egy adawere recoveryből, Aztán ha akarsz googlét, van 8 féle variáns egészen a microtól (amiben csak az áruház van).
Reboot és kész is, van midnen -
neopeti
tag
-A 120 hz-től? Azt a 60 ezres Redmi Note 12 is tudta.- Akkor az iphone miért nem tudja? Ja csak a pro modell, abból is az utóbbi kettő.
- A gyorstöltéstől? Szinten általános már. -- Ezt se tudja az iphone, de kinlódj a töltéssel 2 órát 15 watton.-Százalékos akku van, sőt pont a többi cég majmolja az almát - Ebben is tévedsz, sokáig nem volt százalékos kijelzés az iphoneban.
-AoD van- Most már van, kb 2 éve , mert előtte nem volt ez se.
-AAC SBC, nyilván fogalmad sincs mi az, De próbálj ki egy igazi fülest, ami támogatja azokat a szabványokat mint pl az APTX, APTX HD, vagy a LDAC, mert az olcsó droidok ezt is tudják. Az iphone ebben(is) korlátolt.
Értesitő led sincs benne.
Nincs 3.5 ös jack se
Nincs hivásrögzités se
Itunes kinlódásról ne is beszéljünk
Csak kellően kell agymosottnak lenni, hogy valaki apple terméket válasszon és mindezért kiperkálja a fél millát 2 éves hitelre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest