- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
LDAC van megfelelő fejessel. Oké igen. Nem végeztem piackutatást, de ha az itteni fülhallgató és fejhallgató topikból indulok ki, akkor az emberek többsége max 20 ezerig megy. És hidd el egy Airpods 4-el elég élvezhető a zene. Csak az 60k alsóhangon, a többsége harmadennyiért vásárol.
Az hogy mi volt 2-3 éve nem érdekel senkit. Most benne van. Igen a Pro-ban. Lásd fentebbi válaszom.
Értesítő led már kevés droidban van.
3.5-es jack szintén kevés droidban van, a csúcskategóriában és a felsőben csak a Sony-ban és talán az Asusban van, ha jól tudom.
Hívásrögzítés szintén nincs a droidosokban. (Tudom rom csere. Mari néninek magyarázd el ezt kérlek, hogy milyen pofonegyszerű.)
Itunes-szal csak az kínlódik, aki s*ggbe szereti.Ha jól látom ennyi.
-
hegedus001
aktív tag
Ez a Hívásrögzítés dolog miért van becsípődve egyeseknél? Full sért mindenféle GDPR előírást, ha erről nincs tájékoztatva a másik vagy ha nem fogadja el. Világ baromsága.
Itunesról mit akarsz kínlódni? Mi az amit feltétlenül rá kell dobni arra a nyüves iphonera?
Eddig felváltva hittem azt, hogy cinikus vagy és hogy komolyan gondolod, de már kezdem a 2.-nál letenni a voksomat.
-
janeszgol
félisten
Jól van, túlzásokba nem kell esni. Jó volt az előbbi hsz-ed, jót mosolyogtam rajta.
Amúgy mitől lesz innovatív az OP? A 120 hz-től? Azt a 60 ezres Redmi Note 12 is tudta. A gyorstöltéstől? Szinten általános már. Százalékos akku van, sőt pont a többi cég majmolja az almát az akku állapot, meg az akku gyártasi adatai feltüntetésével. Az alma előtt ez nem volt senkinél.
Itunes nincs. Fájlátvitel van. BT fájlátvitel passz. Azt egyszer használtam két droidos teló között, akkor nagyon jól jött.
AoD van, sőt már az egész kijelzős AoD-ot is az almától majmolják. AAC, SBC. Aztán rákötöd a 20 ezres fülesed a hallássérült füledre. Biztos kell neked jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- ASUS RT-AC68U
- Hobby rádiós topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest