- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
senior tag
Ha ez kiváló minőségnek nevezzük, akkor valóban süket vagyok 😀😀😀 bár a kötelező éves orvosi hallásvizsgálat nem ezt igazolja ,de sebaj. Átadom a kollégámnak is, hogy valószínűleg az ő füle is szar,bassza ki a Sennheisert, amit helyette vett és használja tovább az Apple cuccot, mert az a kiváló. Nem kötekedni akarok esküszöm,a véleményemet írtam le .
-
klaya86
senior tag
Nézd , ugyanott, ugyanolyan körülmények között próbáltuk a két fülest. Az enyémben zajszűrés sincs, mondom, egyszerű melósnak vettem. A csarnokban kb 70-80 decibeles zaj van. Az airpods hangereje kevés volt,a zajt nagyon lehetett hallani, a hangzás tompa, se magas,se mély , közép tartománybab nyöszörgött valamit. A Lenovo oké, gumiharangos ,agybadugós, de nincs zajszűrés. A zajt kb alig hallani,a zene pedig teljesen élvezhető, inkább V karakterű hangzás,se szépen szól.Nyilván be lehetne jobban állítgatni az airpodsot, de a Lenovot is csak használom, semmi EQ, semmi extra. Spotify, aztán Youtube-ról ment a zene. A kollégám szerint is egy csöves, pedig ő aztán full Apple fan, de már bánja, hogy megvette. Nem vagyok süket nyugi, a munkatársam sem. Egyszerűen ez harmat gyenge, zenére abszolút alkalmatlan cucc és ezt az árától függetlenül mondom.
-
klaya86
senior tag
válasz
janeszgol #33 üzenetére
Nem a basszus a legnagyobb gond. Nulla dinamika jellemzi a hangzást. Lapos, középszerű, halk. Zajos környezetben próbáltuk (gyártócsarnok) . Alig lehet hallani. A munkatársam egyenként alapvetően rockot hallgat, konkrétan valami Tankcsapda számot mutatott. Majd kipróbáltam a saját telefonomra csatlakoztatva , nem lett jobb. Megnéztem más stílussal, amit én hallgatók (deep house, progresszív house, melodyc house) Egy nulla. Akció nélkül a füles 60ert és alkalmalmatlan zenére, akkor ne mondjam rá, hogy szar? Telefonálgatni meg videót nézni talán ok. Nem vagyok nagy hifis, de a zenét szeretem és azért van egy szint,amit azért elvárok hangzásban. Ez az airpods közelébe sincs. Szar 5 ezres, melós Lenovo füles ne legyen már más világ mellette....
-
klaya86
senior tag
válasz
janeszgol #15 üzenetére
Airpods 4? pár hónapja vett a munkatársam a 13 pro maxhoz. Azt hiszem akciósan, valami 45 körül. Mondom megsasolom már milyen a hangja 😃😃😃, mivel a munkatársam nem dobott tőle hátast. Azt hittem valamint vicc 😀 Nagyon halk, basszus szinte nuku, a zajszűrés, ha van benne, egy forintot nem ér,egy kalap szar. Zenére értelmezhetetlen.Odaadtam neki a csak melóban néha használt, kemény 5 ezerért vásárolt , AliExpresses Lenovo XT88 fülest. A maradék mosoly is elszállt az arcáról. Ne haragudj,de ennyi pénzért ez kb olyan minőség kis túlzással, mint anno a telefonok mellé adott, semmire nem jó vezetékes fülesek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest