Hirdetés
- Yettel topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
köszi mindenkinek, mini 2től felfelé kezdtem el nézelődni ill. air 1 vagy 2 őket nézegetek, ezek vannak most képben
-
zsolt19900
őstag
sziasztok az lenne a kérdésem, nézelődtem a használt piacon érdemes még most ipad 4 et vagy pedig ipad mini 2 öt vásárolni használtan?
ez vagy egy huawei t3 10-es között vacillálok (a huaweit újonnan venném persze), de ahogy elnéztem még mindig eléggé gördülékenynek számít az ipad rendszere
vélemény? féljek tőle ha nincsen gari stb? vagy -jó persze szerencse kérdése is- de szoktak ezeknek tipushibái lenni?
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
egy ipadhez nem értő embernek mit tanácsolnátok, mit nézzek meg egy használt készülék vásárlásakor?
van ugye ez az icloud dolog, ha nem tudja az eladó ezt akkor valamilyen hardresettel stb. vel lehet olyanná tenni a gépet, hogy semmi se legyen rajta stb? szóval onnan induljon, hogy "helló"?
a topik elején lévő dolgokat elolvastam, azokon felül volt még ez a kérdésem " még az, hogy ipadnél is van olyan menüpont, amiben meg tudom nézni hogy milyen készülék ez pontosan, milyen verzió fut rajta az oprendszerből stb stb?
köszi előre is a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest