Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundsonic
aktív tag
válasz
üzenetére
Ipad-en nem találtam ilyen funkvciót ami word-ben vagy jegyzet appban betűt szöveggé alakít. De biztos van rá app. word-ben nem is működik a jegyzetelés sem.
Windowson van ilyen funkció, de digitális rajztábla monitor kell hozzá. Szerintem elég fárasztó kézzel jegyzeteni, csak a fájlok elnevezésénél használom mert talán ilyenkor gyorsabb. De windowson mindehol működik a funkcció ilyen esetben.
-
soundsonic
aktív tag
válasz
üzenetére
ha tényleg nem rajzol, és nem fontos a nyomásérzékenység akkor egy kínai cerka is jó hozzá és nem kell 40+e Ftos cerka vagy vannak egyéb márkás pl logitech ipad cerkák is kisebb aranyárban. Én az ipad-et nem használom jegyzetelésre, de szerintem van benne ilyen funkció. Nekem egy régebbi ipad 9-es modellem van és zbrush, nomad, procreate, dreams nagyon jól elfutnak rajta, szinte nem is értem hogy de megoldották. Egy air meg pro ettől sokkal erősebb. Elég sokáig támogatott os terén és nagyon szeretem. Nem apple fanként mondom, de a következő majdani tabletem is ipad lesz. Komolyabb 3d szobrászkodással, 2d animációval simán elboldogul.
-
-
soundsonic
aktív tag
Sziasztok! Mióta volt új ipados nagyon hamar lemerül az ipad 9-em. Nálatok is van ilyen probléma? Illetve az aksit lehet e cserélni ,van e értelme? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest