Hirdetés
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jksx
senior tag
Sziasztok!
Ipad-ra váltanék androidos tabletről. Leginkább zenehallgatásra, könyvolvasásra használnám és ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy rengeteg olyan zeném van, amit a régi bakelit lemezeimről digitalizáltam be, meg vannak a Google zeneáruházból vásárolt albumjaim. Ezeket lejátssza az Ipad gond nélkül? A könyvek esetében is sok MEK OSZK-ról letöltött anyagom van, amiből a Calibre progival csináltam könyvet (borítókép, fülszöveg, egyéni megjelenés stb.), tehát ezeknek nincs DRM tartalma. A Google play áruházból vannak vásárolt könyveim is, ezek nem tudom, hogy milyen védelemmel vannak (biztosan) ellátva. Kérdésem, hogy ezek a könyvek megnyithatók-e pl.az FBreader programmal?Bocsánat a kezdő kérdések miatt, de a neten kutakodva nem kaptam egyértelmű válaszokat.
És Nektek hátha van már tapasztalatotok ezen a téren.Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest