Hirdetés
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
kr1st0f
üzenetére
Nekem az Adonit Jot Pixel vált be, amit a kolléga is említett már, akcióban sikerült kifogni anno egy első generációst 7500Ft-ért, ezt pont pár napja váltottam le egy második generációsra, ami még jobb, mint az első, ezzel már tényleg szinte papír+toll érzés a jegyzetelés.
local1: szokott akciós lenni a Notability, én anno 1$-ért vettem meg és nagyon meg vagyok vele elégedve, szerintem is a legjobb jegyzetelős app, mind PDF-ekre való jegyzeteléshez, mind a "füzetbe" való jegyzeteléshez -
Süvi
őstag
válasz
kr1st0f
üzenetére
Szia!
Korábban írtam már teszteket, nekünk van itthon 4 féle:
1, Adonit jot Pro, ez anno 10.000 Ft volt, most kifutóban van, mert van neki egy új változata, külalakban, ennyi pénzért nem szabad otthagyni.
Külföldi tesztek szerint a legjobb nem aktív jegyzeteléshez, szerintem is jó
1 hátránya van: nem szabad rányomni, ill vigyázni kell a végén lévő klipszre, mert Mo-on nem lehet utánrendelni2, Ennek a kínai változata, gyengébb minőség
3, Páromnak ilyen van, aktív, nagyon szereti, akcióban vettük, kb. 10.000 Ft-ért
4, Apple Pencil Ipad Pro készülékhez: ez messze a legjobb megoldás, véleményem szerint jobb, pontosabb, mint a Samsung Note eszközei.
Legjobb jegyzetelős alkalmazás: Notability
Rajta lehet a tenyér a kijelzőn (passzív toll esetében is) és külön tudja választani a tolltól, nagyon jó.
-
Ragnar95
félisten
válasz
kr1st0f
üzenetére
Air 1 vagy 2.
Sima Airt 55-60k-ért ki lehet fogni aprón, Air 2-t 85-90-ért. Ha jót akarsz magadnak, inkább gyűjts kicsit az Air 2-re, mert jól jöhet jegyzeteléshez, hogy 2 appot tudsz egyszerre a kijelzőn tartani.
Kelleni fog a 10" jegyzeteléshez, Minit erre a célra semmiképp nem vennék. Illetve a stylus árát is kalkuláld bele, mert az olcsó kapacitív stylusok írtó gagyik, élvezhetetlen velük a jegyzetelés, olyan kell mindenképp, aminek vékony a hegye és lehetőleg BT-os.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest