- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Fóliánál/üvegfóliánál a legtöbb esetben nem számít a gyártó, a noname-ek sok esetben sokkal jobban, mint a márkásak. A legjobb példa erre az OTAO X-Lambo, itthon az jelent meg kb elsőnek, cserébe még mindig 3000-ért árulnak 0,33-mas iPhone üvegfóliákat, míg ebayről max 2000-ből kapsz 0,15-öset.
-
Getadam
csendes tag
OK, akkor az magyarázd el nekem, miért jó az almának az, ha a felhasználói kizárólag egy másik almára tudnak üzenetet küldeni? Illetve arra se, mert ahogy elnézem nem küldi el azt sem.
Arra már rájöttem, hogy egy iPhone-on keresztül tudna SMS-t is küldeni az iPhone-okon van ilyen beállítható funkció, csak hát nekem azzal se működik.Beállítom az iPhone-omon a funkciót, a kód is megjelenik az iPad-on, beírom a telefonba, látszólag minden OK, de nem küldi el az üzenetet úgy sem.
-
buci30
addikt
Alex91
Igen tárolni is szeretném persze ami jó film az marad
Nekem jelenleg ugy van ,hogy Mac usb külső vinyora film letöltés a külső vinyo pedig ment a bluray lejátszóba az a media player onnan a tv-re. Ennyi
Vagy pendrive-on a film és az a bluray és ugy a tv-re. De ez már letöltve így ez most nem érdekes....
Ez egy LG 3D bluray eddig minden fájlformátumot olvasót szinten a tv nem biztos ,hogy tudná mindegyiket így azt nem is próbáltam még.
Szóval ha össze tudom kötni a NAS és a Bluray gondolom HDMI akkor az már nekem okés mert bluray meg megy a tv-re meg házimozira....
Mert akkor a torrent-et elindítom wifi és ennyi.
Na ezt mondjuk nem értem még ,hogy hogyan:
"torrent letöltésnél a nason kell futnia a torrent kliensnek (transmission pl)"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest