- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
Üvegből készült védő lemezeken (én hülyeségem, de azt fóliának nem hívnám valahogy
) akkor látszik meg, ha valami ruppótlan minőséget vesz az ember, és nincs rajta egy laminált réteg. Kolléga iPhone 6-jén is valami olcsó modell van, az én iPhone 5-ömön pedig Zagg-van fent. Most ez nem a reklám helye, csupán csak ujjlenyomat szempontjából brutális különbségek vannak sajnos. :/Én kissé túl nagy hezitálás után egy iPad mini retinát vettem (itt külön megköszönöm mindenki segítségéet!
) és sima egyszerű fólia került fel azonnal a kibontás után. Nos: Katasztrófa. 
Más probléma: A fóliá alatt ha marad esetleg porszem, azt felhelyezés után is ki lehet szedni, de amennyiben az üveg alat marad, akkor azt felszedni, és megoldani eléggé esélytelen feladat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Bontatlan Apple iPad 11 2025 csak Wifi-s 2 év One-os garanciával
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) akkor látszik meg, ha valami ruppótlan minőséget vesz az ember, és nincs rajta egy laminált réteg. Kolléga iPhone 6-jén is valami olcsó modell van, az én iPhone 5-ömön pedig Zagg-van fent. Most ez nem a reklám helye, csupán csak ujjlenyomat szempontjából brutális különbségek vannak sajnos. :/
) és sima egyszerű fólia került fel azonnal a kibontás után. Nos: Katasztrófa.