- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
Nem használok limitert se iPad-en, se iPhone-on, és mindkettőt hagyományos, nem gyors töltővel töltöm. A 15 Pro-t most adtam el 23 hónapos korában, 95%-os 250 ciklusos akkuval. Azt azonban hozzáteszem, hogy nálam a telefon jóval kevesebbet van használva, mint az iPad, 2-3 naponta töltöm. Két évente csak azért cserélem le, mert ilyen paraméterekkel viszonylag könnyen és elfogadható áron el tudom adni. A hasonló korú hirdetett telefonok többsége ugyanis már 90% alatti akkuval rendelkezik. Ja, és még az iPad nincs frissítve 26-ra.
-
arn
félisten
visszaneztem, 220 ciklus volt mar akkor is
akkoriban baromi sokat kellett toltogetnem, epp ott borult ki a bili. asszem azt csinalom az apple cuccaimnal, hogy majd kompenzalom a limiter feltolasaval. az ipadnel mar visszatoltam 100%ra, az iphone 16pronal meg majd lepcsosen: pl 95% battery healthnel mar 90%ra fogom tolteni, nem 80ra, mint uj koraban, ha pedig 90% lesz csak a health, akkor cserelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD / 27% ÁFÁS!
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
akkoriban baromi sokat kellett toltogetnem, epp ott borult ki a bili. asszem azt csinalom az apple cuccaimnal, hogy majd kompenzalom a limiter feltolasaval. az ipadnel mar visszatoltam 100%ra, az iphone 16pronal meg majd lepcsosen: pl 95% battery healthnel mar 90%ra fogom tolteni, nem 80ra, mint uj koraban, ha pedig 90% lesz csak a health, akkor cserelem.