Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktojka
tag
Szia!
En is így jártam nemrég. Air4- ről (iPad OS18.0.1) szerettem volna költözni Air6-ra (17. ??).
A vége az lett, hogy a 6-ost beállítottam új iPad-ként, frissítés 18-ra. Majd összes beállítás, tartalom törlése és utána már simán működött a költözés minden adatátvitellel együtt. -
zaskar
senior tag
Hasznos választ nem tőlem fogsz kapni, mert még nem jártam így, de mivel épp a múlt héten csináltam hasonló költözést (2020-as Pro-ról 2024-es Pro-ra, meg korábban telefonról telefonra is), leírom az én módszeremet.
Az új készülékbe be szoktam lépni a költözés megkezdése előtt, hogy megnézzem, melyik iOS verzió fut rajta. Amennyiben frissítésre van szükség, azt elvégzem. Utána kezdek csak az átmásoláshoz. De ezt a módszert szoktam követni akkor is, ha biztonsági mentésből állítom vissza az új készüléket. Ez egy régi beidegződés nálam, ugyanis korábban jártam úgy párszor, hogy az iTunes már az elején jelezte a műveletnek, hogy előtte frissítsek, addig a visszaállítas nem hajtható végre. De kíváncsi leszek a tőlem rutinosabbak válaszára, ők ezt hogy csinálják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Synology NAS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen autót vegyek?
- Horgász topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- DOOM - The Dark Ages
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Gyönyörű iPhone 14 128GB Kék - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest