Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
Parson
üzenetére
Korábbi hozzászólásban linkeltem, hogy az apple ipad mini 7 smart folio tokja jó a mini 6-ra is a leírásuk szerint, így ez visszafelé is igaz lehet - igaz ez az oldalsó gombokat nem fedi mint pár bepattintós tok, így ha ott változott valami, akkor az olyan tokokkal lehet gond.
Ha már tok: valaki nem tud egy jó sleeve tokot mini 6-hoz, amibe belefér smart folio tokkal együtt? Otthon csak a smart foliot használom, de ha viszem valahova, bele szoktam rakni egy 10 éves gerilla márkájú általános sleeve tokba, csak azon már eléggé kezdi megadni magát a cippzár.
Pro 11-hez gyártanak nagyon jó sleeve tokokat, most vettem az alzán egy utolsó darabos leárazottat, ezt, de úgy vettem észre, hogy a mini eléggé hanyagolva van ilyen szempontból a legtöbb gyártónál.Ágyban olvasgatásra szerintem is jobb méret a mini 6, mint a pro 11-em, sokkal tovább tudom kényelmesen tartani - fotelben mondjuk a nagyobb képernyő miatt inkább a pro 11-et használom. Utazáshoz is jobb a mini 6, ha repülővel megyek valahova, általában a kisebb méret és tömeg miatt mindig ezt viszem magammal (igaz még egyszer sem mérték le a hátizsákom
).Az általad említett jelly scrollt én még nem vettem észre (ennek örülök is, mert utána biztos csak erre lennék ráfixálódva
), viszont azt gáznak tartom, hogy egy 250k-s eszközt kiadnak ilyen hibával.
Kíváncsi vagyok, hogy a mini 7-nél ezt fixálják-e valahogy, vagy ha ugyanazok a panelek mennek bele, akkor ugyanúgy jelen lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen autót vegyek?
- Trollok komolyan
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Viccrovat
- SSD kibeszélő
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- További aktív témák...
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).
), viszont azt gáznak tartom, hogy egy 250k-s eszközt kiadnak ilyen hibával.