Hirdetés
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
válasz
Polllen
üzenetére
iPad Mini 6 mellett (Samsung Tab S7-ről váltottam) a méret nagyon el van találva.
Amit esetleg szokni kell az ujjlenyomat olvasó de mivel egy kézzel, simán megtartod, ezért nem probléma. Nincs lapát kezem, szemüveges vagyok.Fekve filmezés lazán megy vele, állítva, írni egyszerűen hibátlan. Üzemidőben a méretéhez képest nagyon korrekt. A gyorsasággal szerintem nincs probléma, nálam 6-8 alkalmazás van nyitva, semmit nem zár be, úgy, hogy vagy 15-20 böngésző ablak is bent van.
Mondjuk nem ezzel vágok videót. Feleségemmel simán megnézünk egy-egy sorozat részt is ágyban róla. Én ajánlom.

-
bostone
addikt
válasz
Polllen
üzenetére
Ha már a mérettel versenyez a teljesítmény, azt azért megjegyzem hogy a mini nem éppen barátja a zsebeknek. Elővenni éppen annyira macera, mint az air-t.
Kézben sem sokkal kényelmesebb, ha az ujjad nem elég hosszú, mivel nincs rajta fogás.
Egy nagyobbacska mobil is megteszi a mini helyett. Ezért is lőttek ennek a méretnek a táblagép piacon.Amilyen lusta disznó vagyok, én otthon a lakásban is inkább a mobilt használtam, mint a minit. A mérete ellenére sem volt praktikus.
Szeretem, ha szól valami a háttérben, zene, podcast vagy sorozat és a minivel sokszor kérdés volt, hogy hová tegyem le.A mininek összesen kétszer örül az ember: amikor megveszi és amikor eladja.
Íme, beszéltem.
Üdvözlöm rézbőrű testvéreim a messze távolban!
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Gyúrósok ide!
- Gitáros topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest