- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple Watch
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Relax420
junior tag
válasz
joebacsi4
üzenetére
Személy szerint azért váltottam mini-re, mert a pro-t néha kényelmetlenül nehéznek éreztem (tudom, nem Air5, de az összehasonlítás szerint, csak 10 dekával nehezebb a pro)
de, magad is ellenőrizheted: https://www.apple.com/hu/ipad/compare/?modelList=ipad-pro-10-5,ipad-air-5th-gen
-
válasz
joebacsi4
üzenetére
Kényelem szempontjából a méret az szigorúan egyéni preferencia, mindenképpen neked kéne valahogy kipróbálni, hogy melyik lenne számodra kényelmes.
A Mini 6-ra gondolhatsz úgy, hogy köztes félút “telefon és táblagép” között, utóbbi meg rendes táblagép méret.Ha otthoni felhasználás csupán, akkor már inkább hagyományos táblagép felé mehet a mérleg, főleg ha ölben való használat is viszonylag kevés (de engem ez sem zavar Air4-nél, Mini-t kizárólag csak hurcolós táblagépnek vennék csupán).
Amit írsz, azok alapján elég lehet sima iPad is, bár Warzone: Mobile-t ne akarj sima iPad-on játszani. 😁
De akár ha olcsóbban tudsz szerezni valami Pro modellt, a 120 Hz és a jobb hangszórók miatt általános használatok során is gyorsan kimutatkoznak ezek az előnyei.
Új hozzászólás Aktív témák
- 229 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A20e / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest