Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz
Scholes9
üzenetére
Én pont a faceID miatt is választottam a Pro-t tavaly, számomra kényelmetlen állandóan a bekapcsológombhoz nyúlni. Persze az elvileg 120 Hz-es képernyő is sokkal jobb, mint a 60, de nekem azért ezen a képernyőn sem teljesen folyamatos a görgetés, míg telefonon annak látom. Valószínűleg a képernyő mérete miatt.
-
tybsen
addikt
válasz
Scholes9
üzenetére
Nem tudom, mennyire segít a hozzászólásom, de tegnap megnéztem a 11” és 13” pro illetve 13” air modelleket, számomra a 13” Air kijelzőjén nagyon zavaró volt az animáció, vagy csak a 60 Hz miatt volt, nem tudom. Kifejezetten lassúnak tűnt / “akadozott” az animáció. Önmagában is látványos volt, de különösen feltűnő volt a pro-val összehasonlítva (de lehet, hogy csak azert volt szokatlan, mert a telefon es ipad is 120 Hz amit hasznalok).
A pro pontosan úgy működött, ahogyan az elvárható volt. Szuper gyors és élmény volt használni, én azt venném, ha van rá lehetőség vagy spórolnék kicsit rá ha ez működhet. Esetleg nézd meg élőben, mert lehet, hogy csak a kiállított példánnyal volt valami.
#46154 alba-regia Grat hozzá, jó volt olvasni az első tapasztalatokat :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest