-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Feljebb már összefoglaltam a saját fenntartásaimat, azzal még kiegészíteném, hogy rendszeresen elejtem, néha eláztatom a telefonomat és tokot nem használok. Ha mindezt egy 200 000 Ft-os telefonnal tenném, azonnal t#k#n bökném magam. Az iPadet meg nem használom utcán, így a rongálás nagyjából kizárva.
Poénból én is torrentezek nagy ritkán telefonon - addig sem kopik a laptop (7-8 éves)

-
vtechun
veterán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Optimálisabb is lehetne, egy platformot használni. De tegyük fel, le akarok tólteni torrentről valamit, ezt megteszem a droidos telón, aztán bittorrent snyccel, vagy kármilyen sync progival megosztom ipaddel. Tényleg, bittorrent synccel szinkronizálok pl. ebookokat, ez is nagyon jó kis cucc, egyéb felhasználásra is tudom javasolni
-
Szabikaa20
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Én nem mondtam,hogy nem jön be az iPhone!
Csak sajnalok 500€ adni érte mikor itt a tablet...Mire használnák egy iPhone-t?Ugyan azt tudja mint az Air csak +hívni tudok róla...Elég nekem a droidos HTC is..Bár ha valaki megdobna vele nemmondanak hogy nem kell!Akartam venni sima 5-öst de aztan letettem róla...
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Borderlands 4
- Építő/felújító topik
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Óra topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest