- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zioncsabi
tag
válasz
ck0kiE
üzenetére
Hello,
kb a bejelentese ota hasznalok egy ilyet. Szinten, mint Dreedloord, Lumafusion-el vagok neha (bar csak magamnak, nem cegnek, szoval nem annyira van hasznalva , mint neki), fotokat szerkesztgetek magancelra, szinten altalanos tartalomfogyasztas es altalanos hasznalat van meg nalam. Kicsi odafigyelessel nem fog megtelni a tarhelyed. Viszont en a masik iranybol kozelitettem meg ezt a problemat, kulso tarhellyel az icloud helyett. A 64 es a 256 kozotti arbol siman veszel egy terras ssd-t es akkor ez a problema szinte teljes egesze meg van szuntetve. -
Dreadloord
senior tag
válasz
ck0kiE
üzenetére
Szia, nekem 64 gb air 5-öm van, tartalomfogyasztás mellett FHD céges videókat vágok vele Lumafusionban, meg grafikákat, oktatási anyagokat rajzolok, jegyzetelek, szóval használom munkára, de így is fele tárhely üres. Amikor végzek egy anyaggal, megy a céges hálózatra, és törlöm. Illetve vettem hozzá alap Icloud tárhelyet, pár száz forint havonta, oda mennek még mentések.
Szóval, ha nem ebből élsz közvetlenül, akkor bőven elég, ha ebből, akkor prot kell venni komoly tárhellyel

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- Apple MacBook Air 13 M3 (2024) 16GB / 512GB Midnight
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest