- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
válasz
78zolika
üzenetére
Tény, hogy filmnézésnél sokkal előnyösebb a 16:10, de szoftver minőségben -a kötöttségek ellenére is- összehasonlíthatatlanul többet ad egy iPad.
Most vettem 9.gen-es iPad-et tegnap. Én is aggódtam a fekete csík miatt, mert sokat filmezek, de annyira nem vészes, mint előre vetítettem. Simán élhető. Szükség esetén zoomolható a kép (levágással).
Magától az IPS paneltől mondjuk nem vagyok elájulva, szerintem kicsit fakók rajta a színek. Bár ebben óvatosan kezelendő a véleményem, mert túlságosan hozzá van szokva a szemem a felsőkategóriás monitorokhoz. -
moleculez
veterán
válasz
78zolika
üzenetére
Szerintem egy tablet vásárlás annál komplexebb kérdés, hogy van-e fekete csík vagy nincs. A két rendszer (Android és iPadOS) gyökeresen eltérőek. Lehet, hogy minden másban annyival jobban tetszene az iPad hogy elnézed neki a fekete sávot, de az is lehet, hogy bár a Samsungon nincs (annyi) fekete sáv, de minden másban lényegesen roszabb/kényelmetlenebb. Meg persze az is, hogy az egész nem áll kézre neked úgy ahogy van, és neked az Android való, vagy fordítva.
-
bostone
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Egér probléma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Mobil flották
- Dark Souls sorozat
- További aktív témák...
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4785
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- TRUST Primo folio univerzális 10 -os tablet tok
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- G.Skill Aegis 16GB DDR4 3200MHz VADIÚJ, GARANCIÁS!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGA AKCIÓ!!! 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest