Hirdetés
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
válasz
78zolika
üzenetére
Tény, hogy filmnézésnél sokkal előnyösebb a 16:10, de szoftver minőségben -a kötöttségek ellenére is- összehasonlíthatatlanul többet ad egy iPad.
Most vettem 9.gen-es iPad-et tegnap. Én is aggódtam a fekete csík miatt, mert sokat filmezek, de annyira nem vészes, mint előre vetítettem. Simán élhető. Szükség esetén zoomolható a kép (levágással).
Magától az IPS paneltől mondjuk nem vagyok elájulva, szerintem kicsit fakók rajta a színek. Bár ebben óvatosan kezelendő a véleményem, mert túlságosan hozzá van szokva a szemem a felsőkategóriás monitorokhoz. -
moleculez
veterán
válasz
78zolika
üzenetére
Szerintem egy tablet vásárlás annál komplexebb kérdés, hogy van-e fekete csík vagy nincs. A két rendszer (Android és iPadOS) gyökeresen eltérőek. Lehet, hogy minden másban annyival jobban tetszene az iPad hogy elnézed neki a fekete sávot, de az is lehet, hogy bár a Samsungon nincs (annyi) fekete sáv, de minden másban lényegesen roszabb/kényelmetlenebb. Meg persze az is, hogy az egész nem áll kézre neked úgy ahogy van, és neked az Android való, vagy fordítva.
-
bostone
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest