- Google Pixel 10a – évismétlés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
alexhorvath
üzenetére
Ne kíméld a gépet, napi 1-2 óra CoD meg se kottyan neki!
Annyi játéknak érdemes feltöltve nekikezdeni és nem lesz szükséges töltővel játszani.Én 20-80% töltöttség közötti töltöttségeken szoktam igyekezni maradni Air 4-esemen és még abba is bele tud férni pár órányi CoD töltő nélkül.
Aztán 20%-ra érve 1h10m alatt gyári töltővel újra 80%-ra ér (ha nem nyúlok közben a géphez).Olykor olyan is van, hogy alacsony töltöttségnél vagyok, de pont azidőben vannak jobban játékostársak, akkor olyankor 20-30 percet töltök gyári töltővel, aztán elkezdem használni egy lassabb töltő közbeiktatásával, amivel gyakorlatilag lassabban merül a gép játék alatt.
Ja és ha az a napi 1-2 óra hetente nem csak pár alkalmat takar, akkor örömmel veszem, ha írsz nekem privátot egy ajánlattal kapcsolatban.

-
válasz
alexhorvath
üzenetére
Én codoztam rajta egy ideig, elég sokáig bírja akkuról hogy ne kelljen töltőn tartani közben.
-
iSonic
addikt
válasz
alexhorvath
üzenetére
Csatlakozók csabiks-hoz, baja nem lesz, erre van tervezve az ipad pro. Játszani és dolgozni vele. Szerintem is inkább töltsed közbe, ha megteheted.
-
csabiks
senior tag
válasz
alexhorvath
üzenetére
Töltés közben jobban melegszik… játsz rajta nyugodtan, még a basic 9gen is viszi full grafon, a pro azt meg se érzi!
Egyébként az akku állapotát nem rontja, maximum hamarabb megy bele az a 800 ciklus ameddig garantált a kapacitás 80%a
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Automata kávégépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest