Hirdetés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
alexhorvath
üzenetére
Ne kíméld a gépet, napi 1-2 óra CoD meg se kottyan neki!
Annyi játéknak érdemes feltöltve nekikezdeni és nem lesz szükséges töltővel játszani.Én 20-80% töltöttség közötti töltöttségeken szoktam igyekezni maradni Air 4-esemen és még abba is bele tud férni pár órányi CoD töltő nélkül.
Aztán 20%-ra érve 1h10m alatt gyári töltővel újra 80%-ra ér (ha nem nyúlok közben a géphez).Olykor olyan is van, hogy alacsony töltöttségnél vagyok, de pont azidőben vannak jobban játékostársak, akkor olyankor 20-30 percet töltök gyári töltővel, aztán elkezdem használni egy lassabb töltő közbeiktatásával, amivel gyakorlatilag lassabban merül a gép játék alatt.
Ja és ha az a napi 1-2 óra hetente nem csak pár alkalmat takar, akkor örömmel veszem, ha írsz nekem privátot egy ajánlattal kapcsolatban.

-
válasz
alexhorvath
üzenetére
Én codoztam rajta egy ideig, elég sokáig bírja akkuról hogy ne kelljen töltőn tartani közben.
-
iSonic
addikt
válasz
alexhorvath
üzenetére
Csatlakozók csabiks-hoz, baja nem lesz, erre van tervezve az ipad pro. Játszani és dolgozni vele. Szerintem is inkább töltsed közbe, ha megteheted.
-
csabiks
senior tag
válasz
alexhorvath
üzenetére
Töltés közben jobban melegszik… játsz rajta nyugodtan, még a basic 9gen is viszi full grafon, a pro azt meg se érzi!
Egyébként az akku állapotát nem rontja, maximum hamarabb megy bele az a 800 ciklus ameddig garantált a kapacitás 80%a
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Bluetooth hangszórók
- Magisk
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Yettel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest