Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadam98
senior tag
válasz
CarryPotter
üzenetére
Szia,
A torrent megoldható végülis iPad készüléken viszont én nem javaslom. A legjobb módszer, hogy veszel egy NAS-t és úgy már könnyen tudsz azon keresztül tölteni bármit telefonról és iPad-ról is. A Plex szerver akkor megy amikor akarod és az egész család eléri. Kicsit drága, 100 körül van de csak egyszer kell megvenni. Utánna az összes Apple termékre ott az Infuse ami magasan a legjobb, ha van aki nem Apple készülékről nézi akkor ugyan úgy ott a Plex hiszen az Infuse Plex szervert használja, legalábbis így a legjobb. Irj nyugodtan segítek és ezek után garantálom senki nem fog vissza váltani se Android se Windows gépekre, mert a NAS(Plex)+Infuse kombó magasan ver mindent.
Az iPad Air 4 tegnap jött meg, sztereo hangszóró és Infuse is magasan a legjobb arra is. Gyönyörű kép és hang
-
hkari
őstag
válasz
CarryPotter
üzenetére
A régi tabnál biztosan jobban szól. A Tab S6-nál már roszabbúl, de azért az 4 hangszórós, és sokkal újabb mint a 2014-es TAB S.
-
moleculez
veterán
válasz
CarryPotter
üzenetére
Torrentet nem használok (iPadon
), a hangja teljesen rendben van, szerintem jól szól. Atlosan van a 2 hangszóró (bal felül, és jobb alul, de lehet hogy fordítva
), szóval minden nézetben kap valamiféle sztereo hatást. Igaz, én 80%-ban fülessel használom. -
válasz
CarryPotter
üzenetére
Torrentezni nem lehet, max valamilyen böngészős marhasággal..
Hangszóróból kettőt kapott amik fektetett módban stereot nyomnak(két hangszórórács csak dísz rajta), élőben nem hallottam. de van itt pár tulaj már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Gyönyörű iPhone 14 128GB Kék - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), a hangja teljesen rendben van, szerintem jól szól. Atlosan van a 2 hangszóró (bal felül, és jobb alul, de lehet hogy fordítva
), szóval minden nézetben kap valamiféle sztereo hatást. Igaz, én 80%-ban fülessel használom.