- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
válasz
tybsen
üzenetére
Már válaszoltak de mivel hasonló dilemmában voltam ezért leírom a véleményem.
Szerintem megéri a felárat a 2020-as 11 pro, vagy inkább úgy fogalmaznék hogy az ipad air 4 is sok pénzbe kerül és olyan funkciók hiányoznak belőle amik nagyon sokat dobnak az élményen.
Meg kell nézned egyesével hogy mire van szükséged a pro nyújtotta extrákból. Pl.
Dupla táhely, mennyire tárhelyre lesz szükséged? Mire szeretnéd használni?
Ultraszéles lencse, lidar, számít e a kamera?
120hz teljesen más élmény, utána a ios nyújtotta fluid 60hz darabos lesz. Tényleg durva a felhasználói élmény sebesség szempontjából.
4 hangszóró, tuti jó az airnek is a hangszórója de azért nem ugyanaz.
És ami nálam döntő volt az a 6 gb ram. Következő rendszerek megfogják hálálni.
Kijelző 100nittel többet tud papíron, nappal nagyon érződik a különbség.
a14 egymagon erősebb, több magon az a12z. Grafikában az a12z erősebb. Szerintem átlagfelhasználó szempontjából lényegtelen.
Face id, touch id. Személyes preferencia.
Ha neked ezek nem fontosak akkor elgondolkodnék az airen, ha viszont igen akkor mindenképp pro. De ez csak az én véleményem, egyszerűen olyan pici a felár hogy most megéri a pluszt. -
Divinity
őstag
válasz
tybsen
üzenetére
Ezt neked kell tudni, hogy neked megéri e. Azt mondjuk tudni kell, hogy a touch sampling az 120 Hz az Air esetében is ami azért elég gördülékennyé teszi. Szerintem a plussz 2 hangszóró meg a kijelző frissítés és a soc sem mérvadó. A kérdés a felhasználáson van, elég e a 4 GB RAM és 64 GB tárhely vagy sem.
Én tavaly futottam be ugyanezt és az Air mellett döntöttem és most is így döntenék mert nincs szükségem a plusszra amit a Pro nyújt, frissítésben meg nem 1-2 év van egyikben sem hanem inkább 5-6
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- 10 db Apple Ipad 6 - 32Gb - A1893 (Nagyobb tétel rendelhető - 22.000Ft / db ártól )
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest