Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
R a y
senior tag
válasz
FerencF
üzenetére
Nyugodtan belém állhatsz. Azt írtam le, hogy SZERINTEM jobb, nem azért mert nekem az van. Volt már csak wifi modellem is. Az nem jobb hogyha csak felcsapod útközben és már bármit meg tudsz rajta nézni, ezúttal nem kell a megosztással bajlódni? Már 2010-2011ben szórakoztam a tehteringgel cydiából letöltött appal és iPhone 3Gvel toltam rá a netet, amikor ez még nem volt támogatva az akkori iPhone OSben. Már kinőttem ebből, egy cellulár sokkal kényelmesebb. Összevetve én azt írtam le, hogy szerintem jobb, és nem azért mert nekem az van, de örülök, hogy neked ez meghaladta a képességeidet.
-
tuzpenge
őstag
válasz
FerencF
üzenetére
Az enyém is pontos helyet mutat (sima wifis modell ez is). Amúgy nyilván felhasználásfüggő kinek melyik a jobb. Nekem pl tök mind1 mivel ha nem itthon használom megosztom a telefon netet (korlátlan adat) és csókolom. Ezért számomra felesleges lett volna a celluar verzió. De persze megértem akinek arra van szüksége..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Bluetooth hangszórók
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- További aktív témák...
- reMarkable 2
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest