Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
R a y
senior tag
válasz
FerencF
üzenetére
Nyugodtan belém állhatsz. Azt írtam le, hogy SZERINTEM jobb, nem azért mert nekem az van. Volt már csak wifi modellem is. Az nem jobb hogyha csak felcsapod útközben és már bármit meg tudsz rajta nézni, ezúttal nem kell a megosztással bajlódni? Már 2010-2011ben szórakoztam a tehteringgel cydiából letöltött appal és iPhone 3Gvel toltam rá a netet, amikor ez még nem volt támogatva az akkori iPhone OSben. Már kinőttem ebből, egy cellulár sokkal kényelmesebb. Összevetve én azt írtam le, hogy szerintem jobb, és nem azért mert nekem az van, de örülök, hogy neked ez meghaladta a képességeidet.
-
tuzpenge
őstag
válasz
FerencF
üzenetére
Az enyém is pontos helyet mutat (sima wifis modell ez is). Amúgy nyilván felhasználásfüggő kinek melyik a jobb. Nekem pl tök mind1 mivel ha nem itthon használom megosztom a telefon netet (korlátlan adat) és csókolom. Ezért számomra felesleges lett volna a celluar verzió. De persze megértem akinek arra van szüksége..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arc Raiders
- OpenWRT topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Trollok komolyan
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A56 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fehér, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest