- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- iPhone topik
- Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
Lehet, hogy itt rontottam el... 142 EUR-t mondtak a pénztárnál, én meg mutatgattam nekik, hogy a polcon meg bezzeg 58 EUR van kirakva (több ugyanolyan combo touch elött)... viszont arra hivatkoztak, hogy a cimkén nem volt rajta hogy melyik termékre vonatkozik, csak a saját mediamarktos kódjuk, ami alapján az az ár egy másik termékre vonatkozott - vki átrendezgette az árukat, csak az árcimkéket nem... én meg már azt hittem hogy a kifutó termék (iPad 7) miatt van igy leárazva - mivel az egyik eladó ecsetelte is nekem, hogy ez nem kompatibilis az ujjal (ö nem tudta azt amit én lenyomoztam).
Igazából leállhattam volna velük erösködni ez igaz, de inkább csak elmondtam a szitut és minekután végül a kérdésemre (hogy most akkor adják ekkora áron vagy nem) az jött, hogy nem, otthagytam öket a 'csába, hogy akkor nem kell - mert rendszeresen visszajáró vásárló vagyok ott, és jobb a békesség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Milyen autót vegyek?
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Milyen légkondit a lakásba?
- Path of Exile (ARPG)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- VPN topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4651
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest