Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
üzenetére
"Értem, mások használjanak átalakító baszokat, hogy neked ne kelljen"
Nem tudom érezted-e az iróniát, én sajnálom azt aki átalakító tengerre van kárhoztatva, de az érvelésed teljesen nonszensz. Most konkrétan az elavult csatlakozó áll szemben a naprakésszel, amire így is úgyis le lesz váltva a Lightning. Az ilyen átállásokat nem lehet úgy csinálni, hogy mindenkinek jó legyen. De a Type-C pont arra garancia, hogy az Apple nyerjen egy olyan csatlakozót, ami a következő szabványra átálláskor is megőrzi a visszafele kompatibilitást (pl: USB 4.0 specifikáció már kint van és 2.0-ig visszamenően megvan a kompatibilitás). Nem olyan rossz ám ipari szabványokat felhasználni, szemben a senki más által nem támogatott csatlakozókkal, főleg ha már ennyire szeretsz a dolgok nem eldobálásával és a környezetvédelemmel érvelni.
Sőt tovább megyek: Nekem az sem fájna, ha egy iPaden lenne Lightning és Type-C is, sőt! De ugye ez a bilibe lógó kéz esete, miközben a munkára szánt Pro laptopokról is takarítják el a csatlakozókat, hogy elosztó baszokba kelljen minden gyömöszölni.
"Van ez a környezetvédelem nevű dolog, hogy ami működik, azt nem feltétlen kell kidobni azért mert elmúlt fél éves, és a youtuber véleményvezéreknek az már ciki."
Nem fél éves múlt. Húsz éves szabványra épül a Lightning. Amúgy senki nem mondta, hogy dobd ki, de nem hiszem, hogy folytatnom kéne a vitát olyannal, aki egyetlen mondatban három szalmabábot is elrejt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Eladó Samsung A20e 3/32GB kék / 12 hó jótállás
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest