Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HIJ
őstag
válasz
LoyalGuard
üzenetére
Én emiatt gariztattam a 2018 -as 11” Pro -at. A csere tablet már nem csinálja..
-
kuntics
aktív tag
válasz
LoyalGuard
üzenetére
Néha nálam is előjön ez az érintkezési probléma,leginkább akkor,amikor egy nem túl jó utángyártott kábellel töltöm.
Kijelzőprobléma mit takar? Home gombtól felfelé kicsit világosabb? Mert az sajna ahogy néztem többeknél is megjelent,pont ott van az lcdnek egy csatlakozója,elvileg az végett alakul ki. Én ez végett nem vittem be gariztatni (már 4 hete itthon vagyok,kell az ipad). Meg valószinűleg utána is előjöhet.
Ahogy látom,már válaszoltak elöttem,azokat nem is figyeltem
-
BeZo81
csendes tag
válasz
LoyalGuard
üzenetére
Főleg iPad Pro 2018-as modelleknél fordul elő ez a “nem érzékel” a kijelző dolog, a másik pedig a “white spot” fehér folt kijelző, ami meg a 2017-es iPad Pro-ra jellemző hiba. Általában a home gomb fölött jelentkezik idővel egy fényes fehér folt, ami világosabb háttérnél látható, olyan mintha zseblámpával megvilágítanád a kijelzőt egy ponton.
Valakinek egyhébb, valakinek zavaróan nagyobb ez a folt. Ez sajnos gyártási hiba, deffekt amivel annyit tudsz kezdeni (a megszokáson kívül) hogy, gariztatod a tabletet. Ha magánszemélyként vettet hivatalos Apple viszonteladótól akkor van rá 1 év garancia és plusz 1 év szavatossági idő ( ha van rá megvásárolt Apple Care az lehet teljes két év grancia a szavatossági időn felül, ha jól tudom),amit az iStyle, iCentre, úgy kezel, mint az 1 év garancia. A Te készüléked ahogy írtad 1,5 éves tehát, ha megfelel a fent leírtaknak akkor megprobálnám garanciáztatni. De a cserélt készüléknél is előjöhet elöbb-utóbb a hiba. Sajons ez van.... -
Jst
csendes tag
válasz
LoyalGuard
üzenetére
Ez “ screen not responding” hiba lesz a 3 gen pro-nál meg javult 13.3 környékén de a régebbieknél még sokan panaszkodnak.
Ha tudod még (hivatalos vásárlás) akkor a pixel hibával cseréltesd ki..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Mini 7 (2024) 128GB Garanciális
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest