- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zioncsabi
tag
válasz
Ádám16
üzenetére
Hmmm...
Akkor ez úgy latszik beallitottsag kerdese lesz.Engem konkrétan szetvag az ideg a RAM hianya miatti betolteseknek. Es inkabb en is aldozok ra tobbet, vagy meg sem veszem, hogy ne kelljen ezer szembesulnom igy 2020-ban. Masnak is ezt tanacsolnam. Ne csessze szet a felhasznaloi elmenyt mar az elejen, inkabb vegyen dragabban, de hosszabb idore.
Es akkor ezek szerint ott van a masik fajta beallitottsagu ember. Akit egyáltalán nem zavar. Azt a napi (mit mondjak...) masfel perc extrat ket es fel even keresztul kibirja.
Lehet, hogy ez a megoldas. Azt kell eldonteni, hogy melyik csoportba tartozik az ember es megvan mennyit kell raaldozni az adott termekre.
-
mazsiii92
senior tag
válasz
Ádám16
üzenetére
Szerintem inkább csak őszintén el lett mondva, hogy mit fog kapni azért a pénzért, és hogy milyen opciók vannak ha mégis meggondolná magát. El kell fogadni, hogy az IOS és iPadOS is egyre több hardvert kíván, és az utóbbi 2 évben már nincs meg az a bombabiztos ram kezelés mint régebben. Elég ha eszünkbe jut az iPhone X esete 3giga rammal. Persze nem mondom, hogy nem elég a mindennapokra az iPad 6 most, de én egyáltalán nem vagyok derűlátó a jövőre nézve. Persze az is egy megoldás, hogy az ember nem frissíti majd a 14 majs 15-ös rendszerre, de azt, hogy az alkalmazásaid ne kívánjanak több hardvert nehezen tudod majd kivédeni. A lényeg, hogy kapott ilyen-olyan tapasztalatot, aztán eldönti, hogy megéri neki vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Fotók, videók mobillal
- Suzuki topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Projektor topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest