Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Én megnéztem egy csomó tesztet a 32 GB-os iPad-ről, hogy az alap dolgok telepítése után mennyi szabad hely marad és a nagy átlagnak 15-18 GB tárhelye marad (ugye kinek-mi az alap dolog). Szerintem ez 2020-ban már nagyon sovány, hacsak nem vagy 100%-ig felhőre és streamre átállva.
Ha videókat, képeket akarsz átküldözgetni rá, akkor az alapmodell három másodperc alatt lesz teljesen csurig töltve, pláne ha az a célod, hogy iPaden szerkeszd őket. Ami meg gáz, hogy ha árban feljebb lépsz a 128 GB-os modellre, az már árban kényelmetlenül közelíti a 64 GB-os iPad Air-t, ami meg egy sokkal naprakészebb hardvert kapott, jobb kijelzővel, ha olvasnál is rajta, akkor a TrueTone nagyon hasznos, kevésbé fárasztja a szemet.
-
Alex91
félisten
válasz
teleahocipöm
üzenetére
- Olyan 26-27 GB-ra tippelek...
- Amit kapsz a rendszerrel, azok teljes ertekuek, a tobbit letolthettek ra... Ott vagy ingyenes, vagy fizetos az App.
- En mar nem is tudom mikor volt az enyem iTunes-ra dugva... Szoval megoldhato.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iOS alkalmazások
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Steam topic
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest