Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
Ma megnéztem egy iStyle-üzletben egy kiállított minin és egy Air-en is: mindkettő ugyanezt produkálja. 13.1.2 volt rajtuk, és akár smart HDR-re, akár manuálisan bekapcsolható HDR-re voltak állítva, hiába volt bekapcsolva, hogy mentse el a normál fotót is, mindig csak 1 db, jelölés nelküli fotót készített a camera app. Szóval ez a bug nem egyedi.
Továbbá a Fotók appban a Fotók/Évek v. Hónapok v. Napok nézetben ugyanúgy nem ért végig az állapotjelző csík (ami azt mutatja, hogy még mindig a fotók rendszerezésén dolgozik), mint nálam. Pedig azokon a kiállított Pad-eken messze nincs annyi fotó, mint az enyémen... Mondjuk azt nem tudom, hogy egyáltalán vannak-e zárolva valaha, vagy éjjel-nappal megy rajtuk a bolti demo.
Szóval nem tudom eldönteni, hogy ez rendeltetésszerű működés-e vagy hiba. Sokat segítene, ha valaki azt írná, hogy nála ezekben a nézetekben, ha legörget legalulra, már nincs ilyen állapotjelző csík. Vagy ha mások is megírnák, hogy náluk is van, ne izgassam magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest