-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
válasz
Black Dragon
üzenetére
Én most gondolkodom egy iPad Pro 11-esn. Nekem is érdemes lenne várni?
Eddig az egér miatt nem igazán akartam, mert nagyon rossz mondjuk asztal mögül netezni vele, mert felette kell görnyedni ha pl görgetni akarok. (Erre nincs még megoldás?) (Gesztusvezérlés esetleg?)iOS13-ban nem akarnak egér támogatást bevezetni?
Létezik erre valami alternatív megoldás? Swiftpoint vagy Citrix jók lehetnek?Eladni mennyire könnyű most az iPad-eket? (ha esetleg nem váltaná be a reményeket?)
-
válasz
Black Dragon
üzenetére
Nos nekem ez lenne az első Ipadem, Eddig xiaomi készülékeket használtam, így fogalmam sincs milyenek voltak a korábbi ipadek ezen a téren.
""Jelen esetben azt mondanám várd meg a Március 25-ét, akkor mutatják be a 2019-es iPad szeriát, veszíteni nem fogsz vele.:)""
Megfogadom a tanácsodat és kivárom, majd utána döntök, köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Honda topik
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- Ingyen elvihető hibás/törött TV/monitor
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest