Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Apple Watch
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
válasz
B.Ricsike
üzenetére
iPad Pro széria legkorábban év vége fele jöhet, most csak a sima iPad és az iPad Mini kap ráncfelvarrást. Hallottam már valahonnan, hogy az iOS 13 kaphat egér támogatást, ahogy a dark mode isszínre léphet, ugyanakkor ezt Júniusig nem tudhatjuk biztosra.
Nem tudom neked megmondani, hogy alapvető használathoz, mint görgetés mennyire lenne érdemes egy egeret venni hozzá (ha egyáltalán lehetne), az iPad még nem nőtt annyira a macOS hátára, bár sokat közeledett hozzá, de teljes értékű osx szerű rendszer nem lesz még egy darabig. Én szeretem az iPad "tapizását", sokáig gondolkodtam azon, hogy érdemes lenne-e hozzá billentyűt venni és többé kevésbé kiváltani a laptopomat, de sajnos ez még túl macerás jelenleg.
Hardveraprón elég sokan árulnak tableteket, szerintem nem olyan nehéz túladni rajtuk, csupán vigyázz rá és legyen meg hozzá minden tartozéka.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Hobby elektronika
- Exkluzív órák
- Hardcore café
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kompakt vízhűtés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest