Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2025: Okosgyűrűt és akciókamerát hoz Vegasba a Dreame
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
válasz
B.Ricsike
üzenetére
iPad Pro széria legkorábban év vége fele jöhet, most csak a sima iPad és az iPad Mini kap ráncfelvarrást. Hallottam már valahonnan, hogy az iOS 13 kaphat egér támogatást, ahogy a dark mode isszínre léphet, ugyanakkor ezt Júniusig nem tudhatjuk biztosra.
Nem tudom neked megmondani, hogy alapvető használathoz, mint görgetés mennyire lenne érdemes egy egeret venni hozzá (ha egyáltalán lehetne), az iPad még nem nőtt annyira a macOS hátára, bár sokat közeledett hozzá, de teljes értékű osx szerű rendszer nem lesz még egy darabig. Én szeretem az iPad "tapizását", sokáig gondolkodtam azon, hogy érdemes lenne-e hozzá billentyűt venni és többé kevésbé kiváltani a laptopomat, de sajnos ez még túl macerás jelenleg.
Hardveraprón elég sokan árulnak tableteket, szerintem nem olyan nehéz túladni rajtuk, csupán vigyázz rá és legyen meg hozzá minden tartozéka.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Jövedelem
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- Óra topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2025: Okosgyűrűt és akciókamerát hoz Vegasba a Dreame
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest