Hirdetés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
Chereiose
üzenetére
Szia!
Én [Ilyet] használok. Ez egyben tok is. Műanyag, így félek hogy nem lesz olyan hűde tartós. De egyébként nagyon jó. Angol kiosztás, így én vettem rá billentyűzet matricát, még azokat is félbe vagdostam, mert totál máshol vannak a gombok, de ha megszokja az ember akkor nagyon király
4-5 napig nekem bírja, bár max 1 órát ha bevan kapcsolva billentyűzettel. Sosem visított még hogy lemerülne de általába előbb adok neki enni idaddel együtt 
Én reménykednék benne, hogy valaha az ios felismer egeret, na az igencsak jó lenne, akkor végképp helyettesítene mini laptopot nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- iPhone 16 Pro 256GB 98% (1év Garancia)
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
4-5 napig nekem bírja, bár max 1 órát ha bevan kapcsolva billentyűzettel. Sosem visított még hogy lemerülne de általába előbb adok neki enni idaddel együtt