- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
Persze mukodik. Nekem angol Logitech klaviaturam van a 9.7-es pro-hoz. Annyi, hogy feltelepitettem hozza a magyar kiosztast, igy akar az angol kiosztas a hw bill-nel akar torolheto is. Minden ott van ahol egy rendes magyar billentyu eseten csak a bill felirata az eredeti angol. Minden ekezetes betu a helyen. Nekem megfelel, igaz en tudok rendesen vakon 10 ujjal gepelni, tehat ugyse nezem mi van a gombokon, felolem ures is lehetne.
-
arin
csendes tag
Szia,
Sikerült szereznem egy magyar kiosztású mini billentyűt valahonnan (Rapoo).
Hát, ha teheted ne vegyél magyar kiosztásút
Amúgy nem lenne vele semmi gond, de alapvetően az is számít, hogy apple vagy windows hoz való e a billentyűzet, mert pl. ennél konkrétan a "í" és a "0" fel van cserélődve, nem igazán lehet vele mit kezdeni - más fórumon is írtak erről. (persze itt meg okoskodta valaki, hogy már miért ne mennének a billentyűk lol) A dobozán persze az volt hogy jó iPad hez - hát nem teljesen az.Na sebaj, ettől függetlenül lehet megtartom, mert bár sok speckó karaktert nem találni rajta (konkrétan csillagot nem lehet vele összehozni) viszont magyar szöveget elég jól lehet vele gépelni, nekem kényelmes.
Valószínű beszerzek mellé egy angol kiosztásút is, de ha engem kérdezel az angol a nyerő (pl. ha olyanra vetemedsz, hogy kódolsz ipaden, vagy csak simán akármihez sokat kellenek a []{}*<> jelek), mert ott eddig úgy láttam minden a helyén van, nem kavarnak be az ékezetes betűk.Üdv!
u.i.: minden bizonnyal az Apple Magic Keyboard mini verziója jól kezeli a karaktereket, azt nem próbáltam mert baromi drága, nekem annyit nem ér. (mondjuk ezt biztosra nem tudom, de azt sem tartom kizártnak, hogy valamiért nem jó a sima iPad hez, hogy csak azért is megvetessék veled a pro -t
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Metal topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- 27% - ASUS ROG Strix XG27UCG IPS Monitor! 3840x2160 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy nem lenne vele semmi gond, de alapvetően az is számít, hogy apple vagy windows hoz való e a billentyűzet, mert pl. ennél konkrétan a "í" és a "0" fel van cserélődve, nem igazán lehet vele mit kezdeni - más fórumon is írtak erről. (persze itt meg okoskodta valaki, hogy már miért ne mennének a billentyűk lol) A dobozán persze az volt hogy jó iPad hez - hát nem teljesen az.