Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
Csak a 12.9-es Pro-ról tudok nyilatkozni, mert azom van, nem 9.7-esem. + persze Pencil, ez utóbbi január közepe óta.
Régebben (9.2 + a 9.3 béták alatt is) az akkori PDF readerekkel nagyon nehéz volt dolgozni – az ember ha letette a tenyerét, akkor vagy oda “rajzolt”, vagy a cerkával leírt egybefüggő szakaszok a toll felemelése után eltűntek. Ez most a 9.3.1-ben (vagy final 9.3-ban? Nemtom, abban nem teszteltem) varázsütésre mexűntek. Most nagyszerűen használható a toll. Sajna így is az egyujjas scrollozási stb. mellényúlásokat írásnak veszi, azaz nem lehet egyszerűen scrollozni írási módban – ez az egyetlen gond vele.
A Notability lényegesen jobb, ui. az ténylegesen csak a pencil inputját fogadja el, egyetlen egyujjas rajzolási kísérletem sem sikerült. Ez feltétlen jó pont.
Szal összességében kellemesen csalódtam a régebbi nem éppen tökéletes tapasztalataim fényében.
Mindez a nagy Pro modellre vonatkozik; nem tudom, a kisebbik hogy viselkedik majd. Remélhetőleg nem rosszabbul.
-
Ragnar95
félisten
Ez a Notability nagyon megtetszett és most nézem, valahogy ott van a Purchasedben, pedig elvben sose volt ingyenes és ha megvettem volna, csak kipróbálom legalább, de úgy tűnik, eddig valahogy kimaradt.
Eddig Papert használtam Adonit Jot Scripttel, de nem voltam 100%-ig elégedett a Paperrel és így elsőre úgy tűnik, ez a 3 fő problémámból 2-t meg is old, a harmadikat még ki kell próbálnom
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Gran Turismo
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Mire van szükségem: WiFi Bridge, Access Point, Range Extender, Mesh?
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest