Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
Le is frissitettem, nem bírtam ki.
lacy86
Air-re is annyi volt -
vadászcsiga
félisten
9,7"-os iPad Pro jónak tűnik.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
tigomigocika
üzenetére
Felül a wi-fi szignál, vagy beallitasokban a wi-fi kapcsoló? Az előbbi nálam is jelentkezik de nagyon ritkán.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
üzenetére
Jó volt de nem gyorsabb mint 9.2.1. Night shift miatt raktam fel ujra de nem tapasztaltam hogy jobban aludtam volna

Sokszor lefagyott a gep, hsz írásakor itt az oldalon a link vagy kép beillesztése párbeszéd ablak (amit mellesleg átdizájnoltak) a bill alatt jelent meg, csak a felső oldala látszott ki alóla. Ilyenkor lefagyott a Safari, plusz az oldalról behúzható messengerben nem működött a kétujjas kurzor amit sokat használok. Ezek miatt akartam visszatérni de majdnem bele törött a bicskámNoxy
Nyomtam én már mindent. Igazad van, én sem fogok már. 5 éves pályafutásom alatt sosem kellett másik kábel, pláne nem másik pc.
5 telefon, 3 iPad és egyikkel sem volt soha annál több gond hogy át kellett rakni másik USB aljztba. -
vadászcsiga
félisten
Kerítettem egy másik gépet, azon is nagyon nehezen indult el a restore, egy második USB aljzatban dugva frissítette le. Bejelentkező oldalt úgy hagyva hazahoztam, itthon bejött a főoldal, látom hogy bétán van megint, a feedback app ott figyelt. Azt hittem hülyét kapok, nyomtam egy visszaállítást, mondom legalább a backup vissza jöjjön. Természetesen az összes 9.3-ról volt de az is ott volt hogy 9.3 szükséges a vissza töltéshez. Ekkor kezdtem el örülni. Úgy néz ki egy sima visszaallitas menubol elég lett volna

Most ujra 9.2.1 -
vadászcsiga
félisten
Taccsra vágta a 9.3 béta. 2 napja csak a kabelt látom. Fel van töltve mert gépre van dugva. Elér oda hogy kicsomagolja az ipsw-t, majd azt mondja nem talalja az ipadet. Ma reggel sikerült végre egy 4005-os hibát kicsikarni. Évek ota csinálom, nagyjából sosem volt gond de kv 1 éve nagyon nehézkes a restore. 10-bol 8x hibát dob.
-
vadászcsiga
félisten
Par napja feltettem a 9.3 bétát, es most nem tudok tőle megszabadulni. Itunes nem tudja visszatenni a régit. Végig megy a kicsomagolás, aztán azt mondja hogy nem talalja az airt pedig ott van rajta a recoverys kábeles kép.
Van valami trükk? Korábbi itunes vagy valami? -
vadászcsiga
félisten
válasz
urbanjozsi
üzenetére
Talán már fb sem fut rajta

-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
válasz
silmatauki
üzenetére
Még mindig? Sok értelme gondolom nincs, max telefonálni lehet vele vagy?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Akkor stimmel, ahhoz már a nagyot adták. Retinának kell a szufla.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Mini 1-ed van?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nem. Minihez olyan van mint iPhone-hoz. Többi mini viszont már nagyot kapott.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita
üzenetére
Ez jól hangzik. Egy bika air3 ami nem air3

-
vadászcsiga
félisten
A Google Pixel C-hez mit szóltok mint iPad alternatíva?
Szabika
A hardver szimpla találgatás. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Handball94
üzenetére
Nekem úgy is feljött rendszeresen (már frissitettem). Én mindig törlöm rögtön addig míg meg nem bizonyosodom hogy frisithetek e.
-
vadászcsiga
félisten
A vidékieket meg vágja agyon az áram? Vagy hogy gondolta ezt az apple?
-
vadászcsiga
félisten
Én nem is használom azt a részt amit cserélnek. Hagyományos rádióból kihúzott fekete hálózati kábelt dugtam az USB-s részébe.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
focvis
üzenetére
Nem a lehuzható kereső hanem a plusz egy oldal a főoldal elott. Nem tudom mi a legújabb neve.
Más. Ha beágyazott videó közben kiléptek a főoldalra vagy facen visszaléptek nálatok is tovább megy a hang? Iszonyú bosszantó hiba így az iOS 9 táján. Először azt hittem megoldották a folyamatos lejatszast, de nem. Ami pozitívum 9-ben hogy videó közben a control center felhúzásakor nem áll le a videó, lehet hangositani.
-
vadászcsiga
félisten
A rohadék Apple legújabb húzása hogy ujra és ujra felugró ablakban figyelmeztet a frissítésről. Ennek már fele sem tréfa, egyre agresszivabbak 😁
-
vadászcsiga
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
Azért ne vágd rá ilyen gyorsan. Video lejátszás közben bökj a fejhallgató ikonra.
Tubex -
vadászcsiga
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
Tubex
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
Micsoda tápos banda
Én úgy alszom este 2-3 óra folyamatos böngészés után mint medve. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nálam ennyire nem egyértelmű de tényleg icipicit, vájt szemmel nézve, hajszálnyit lassabb az animáció.
De ez még béta ne felejtsük el. -
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
...bár végül is mindegy
-
vadászcsiga
félisten
Használjatok macet és minden kép helyesen fog állni. Apple nem hülye

-
vadászcsiga
félisten
válasz
silmatauki
üzenetére
Persze. Meg küldjük át Windowsra majd vissz

-
vadászcsiga
félisten
Ez az oldal nálatok is használhatatlan safarin? [link] Kattintasokat érzékeli de az erintest, gorgetést nem.
Mostanában gyanúsan egyre többször csinalja ezt az Air 9.2-vel egy egy weboldalnál. Nagyon ritkán de feltűnt.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
tigomigocika
üzenetére
Ok világos

-
vadászcsiga
félisten
válasz
tigomigocika
üzenetére
Közben szerkesztetted.
Az igaz bar ez attól függ hol használod. Ha fix helyen akkor ott a konnektor. De te döntesz.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
tigomigocika
üzenetére
4000. Ennyiért már a telefon előfizetésedet is ki tudod bővíteni és egy eszközzel kevesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Subaru topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- World of Tanks - MMO
- Synology NAS
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Macska topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest