Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
Igen, ilyesmin én is gondolkodtam, de én keyboard mappingben gondolkodtam, arra nem találtam módot.
Az ötleted zseniális, azt kipróbálom, mondjuk nem oo-ra, mert azt angolul hasznàlja az ember, de majd valami hasolnót kitalálok. :-)
Köszi az ötletet, beszámolok a végeredményről.
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Az megvan. Sőt, nekem megvan a táblázat is, ha kell valakinek. Tökéletes a magyar kiosztásom, minden a helyén van, csak mivel fizikailag nincsen helye a 0-nak és az í-nek, ezért azokat simám nem érem el. Azokhoz kéne valami billentyűkombináció.
Én végigpróbáltam cmd+minden bill., opt+minden bill., cmd+opt+minden bill, ezeket fn mellett, és nem láttam. De lehet, hogy csak én vagyok a béna.
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
legiaap
üzenetére
Nekem van egy ilyen: Ultrathin
Magnetic clip-on keyboard cover és az ékezetes betűk pont a helyükön vannak.Két dolgot nem tudtam megtalálni magyar kiosztás beállítása mellett: a hosszú í-t és a 0-át, utóbbinak a helyén az ö betű van. Úgyhogy fn+4-gyel visszaállítom angolra, vagy fn+5-tel előhívom az on-screen keyboardot, ha kell a 0.
Na, ezekre én is baromi kíváncsi volnék. :-)
PC-n is mindig angol billentyűzeteim voltak, nem is tudom, fizikailag mikor volt hosszú í-m. Ha van, akkor is alt+j-t nyomok, annyira azt szoktam meg. Viszont itt el nem tudom képzelni, hogyan lehetne előcsalogatni. Elvileg az összes lehetőséget végigpróbáltam, és nem találtam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AliExpress tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robotporszívók
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Apple iPad A16 11" 128Gb W-fi, 24 hónap Garancia, Ezüst Színben, Újszerű, MediaMarkt számla
- iPad Air 10.9" M1 2022 - full doboz, garancia (118)
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest