Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Yettel topik
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Fotók, videók mobillal
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
Pont lekéstem 2 nappal, már sajnos nem.
Rage47: Lehet, nem tudom. Nekem ez az ipad 9 az első almás cuccom, szerintem mikor vettem az már gyárilag 16 vagy 17-en volt, szóval nem tudok hozzászólni. Eddig többnyire meg voltam elégedve. Bugokat mindig találtam, de általában jó volt.
Ugyanezért viszont nagyon platformhoz sem vagyok kötve, mert igazából csak azért vettem ezt androidos tablet helyett, mert ez a kemény ceruza sokkal jobban tetszett, és a Procreate meg egy nagyon jó ár-érték arányú rajzalkalmazás. De azóta ahogy látom a Honor is csinált kemény ceruzás tabletet, és az Adobe is ingyenessé tette a Fresco-t, szóval adok ennek 1-2 hónapot, hátha helyreteszik, max váltok..
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- reMarkable 2
- Gamer Egér RGB!!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest