Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Macrodroid
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbence94
tag
Sziasztok! Előre is bocs a láma kérdésért, de új vagyok itt, és egyszerűen nem volt időm 4300 hsz-t visszaolvasni.

Szóval amit szeretnék: új, 16gb, 9.7-es Air-t vagy Air 2-őt.
Eddig az Air árcsökkenése miatt nézegettem a korábbi modellt, 115ért az emagon elég korrektnek tartottam, már majdnem berendeltem, amikor Árukeresőn megtalálva 130 körül találtam ilyen preferenciákkal Air2-őt. Elég hihetetlennek találtam az árrakat, ugyanis AppleStore árakhoz képest ez ugye -35 ezer forint. Ami leesett egyből, hogy ezek 2 év helyett 1 év garival jönnek, eredetiek, és light boxba érkeznek töltővel, de vadi újak és nincs bennük magyar nyelv. Na most jöjjenek a kérdések:
-megszabad venni az ilyet? az áruk baromi kedvező, valahol Airt árulnak ennyiért
-milyen hátrányokkal jár, ha nem Apple boltból veszem?
-valaki vett már így olcsóbban ?
-hogyan csinálják? azért nem mindegy, hogy 165, vagy 124e Ft tudom hogy vámmal, meg ÁFÁval lehet trükközni, de akkoris?
Annyit még hozzá, hogy a magyar nyelv egyáltalán nem érdekel, angol legyen, és én elvagyok.
-----
+ Topiknak hála itt ez a hirdetés is. Ugyanezek a kérdések erre is

Köszi a segítséget!
Üdv.: Bence
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- BMW topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest