Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyébként hogy a napi összeesküvés elméletem megosszam elég valószínűnek tartom hogy az ipadon lévő operációs rendszerről vagy valamelyik appról ki fog derülni hogy tesz magasról a beállításokban kértekre... Ugye volt a gondom hogy 1% felett esik az akkuszint csak letéve, úgy hogy tényleg mindent kikapcsoltam amit ilyenkor ajánlanak. Wifi és 5g kikapcsolás után fél nap és marad 100%-on az akku. Persze értem én a wifi és az 5g. Aha, wifi+5g+bluetooth bekapcsolva iphone mini 13-on sokkal kisebb a készenléti akkucsökkenés (pedig sokkal több app, és gyári beállítások). Vagy lehet hogy az ipad os van ennyire elbaltázva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs