- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipszikutya
senior tag
Sziasztok!
iPad Air tulaj lettem 1 hónapja és lenne 5 kérdésem, amire nem találok választ, segítsetek kérlek.
1. elég gyakran kell utaznom a vasúton és szerencsére mindig van wifi a vonaton. A problémám, hogy csatlakozás után, nem dobja fel azt, hogy el tudjam fogadni a használatba vételt (captive-mav... valami ilyesmit)
Ezt úgy oldottam meg, hogy megjegyeztettem vele kedvencként. Nem azt mondom, hogy zavaró lenne, de anno a laptop magától feldobta, wp-s telefonon egyből feldobja, az ios meg nem.2. Létezik-e valami olyan program amivel tudok "enkórról ésatöbbi" leszedni közvetlenül az ipad-re akármit?
3. Ha messengeren gépelés közben amikor éppen az illető "látta" akkor hirtelen 1-2 betű leütésig nagyon hangosan kattan (kb. felére van véve a gépelési hangerő)
4. Feltünt, hogy a bekapcsoló, némító és a hangerő fel gombok lötyögnek. Előző kettő rendesen lötyög, még az utóbbi alig észrevehetően. Ezt szervízben orvosolják, vagy törődjek bele, hogy a 170k-s gépen ilyen számomra hibák vannak? Tokban hordom, jobban vigyázok rá mint az életemre kb..
5. Meddig várjak mielőtt felraknám töltőre? Átlagba 10% környékén rakom fel mindig (kb mindig másnap este) és 100%on veszem le. Mi a "legjobb" ilyen szempontból az aksinak?
szerk.: a legújabb, saját maga által ajánlott sw van rajta, 8.1 (12B410)
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs