Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csipszikutya

senior tag

Sziasztok!

iPad Air tulaj lettem 1 hónapja és lenne 5 kérdésem, amire nem találok választ, segítsetek kérlek.

1. elég gyakran kell utaznom a vasúton és szerencsére mindig van wifi a vonaton. A problémám, hogy csatlakozás után, nem dobja fel azt, hogy el tudjam fogadni a használatba vételt (captive-mav... valami ilyesmit)
    Ezt úgy oldottam meg, hogy megjegyeztettem vele kedvencként. Nem azt mondom, hogy zavaró lenne, de anno a laptop magától feldobta, wp-s telefonon egyből feldobja, az ios meg nem.

2. Létezik-e valami olyan program amivel tudok "enkórról ésatöbbi" leszedni közvetlenül az ipad-re akármit?

3. Ha messengeren gépelés közben amikor éppen az illető "látta" akkor hirtelen 1-2 betű leütésig nagyon hangosan kattan (kb. felére van véve a gépelési hangerő)

4. Feltünt, hogy a bekapcsoló, némító és a hangerő fel gombok lötyögnek. Előző kettő rendesen lötyög, még az utóbbi alig észrevehetően. Ezt szervízben orvosolják, vagy törődjek bele, hogy a 170k-s gépen ilyen számomra hibák vannak? Tokban hordom, jobban vigyázok rá mint az életemre kb..

5. Meddig várjak mielőtt felraknám töltőre? Átlagba 10% környékén rakom fel mindig (kb mindig másnap este) és 100%on veszem le. Mi a "legjobb" ilyen szempontból az aksinak?

szerk.: a legújabb, saját maga által ajánlott sw van rajta, 8.1 (12B410)

Köszönöm előre is!

Új hozzászólás Aktív témák