- Macrodroid
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
senior tag
válasz
redband
üzenetére
Mióta a MediaMarkt és az Apple is azt mondta, hogy nyasgem, nevesítve nekem kell bizonyítanom a szavatosság (tudjátok a második év alatt) alatt, hogy már a készülék vásárlásánál is fenn állt a hiba, amivel visszamentem, ezért úgy döntöttem, hogy soha többet nem vásárolok hivatalos Apple shopban, kivéve ha valami nagyon brutál akció van és esetleg 0% THM. Én már azt vallom, hogy bekaphatja az Apple. Ha azt nézzük, hogy alapból jóval drágább egy készülék Apple Storeban, akár 60-70 ezer is lehet a difi, plusz esetleg biztosítás meg mindenféle védelem rájön, akkor alsóhangon 100 ezer forinttal is többet ott lehet hagyni.
Vannak olyan webshopok, amelyeknél több ezer értékelés van, amiből el lehet dönteni, hogy megbízható-e vagy sem, és végső soron minden ügyfélszolgálatot fel lehet hívni, hogyan állnak az emberhez, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- LoopApple iPad 8 (2020) 10.2 128GB 91% akku + utángyártott érintőceruza
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo Tab M11 / TB330FU 8/128Gb
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I DVD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Gari!
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest