Hirdetés
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Görögök buktatták le a Moto G67-et és a Moto G77-et
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
senior tag
válasz
redband
üzenetére
Mióta a MediaMarkt és az Apple is azt mondta, hogy nyasgem, nevesítve nekem kell bizonyítanom a szavatosság (tudjátok a második év alatt) alatt, hogy már a készülék vásárlásánál is fenn állt a hiba, amivel visszamentem, ezért úgy döntöttem, hogy soha többet nem vásárolok hivatalos Apple shopban, kivéve ha valami nagyon brutál akció van és esetleg 0% THM. Én már azt vallom, hogy bekaphatja az Apple. Ha azt nézzük, hogy alapból jóval drágább egy készülék Apple Storeban, akár 60-70 ezer is lehet a difi, plusz esetleg biztosítás meg mindenféle védelem rájön, akkor alsóhangon 100 ezer forinttal is többet ott lehet hagyni.
Vannak olyan webshopok, amelyeknél több ezer értékelés van, amiből el lehet dönteni, hogy megbízható-e vagy sem, és végső soron minden ügyfélszolgálatot fel lehet hívni, hogyan állnak az emberhez, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs