Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
senior tag
Sziasztok,
Párom iPad 2017-es modellje természetesen garancia lejárta után elromlott, állandóan újraindul, valami az energia vagy töltőszabályozóval lesz, de a lényeg, hogy használhatatlan. Pécsről időnként járok fel Pestre, de most kimondottan a szerviz miatt szerveztem meg az üzleti utamat, foglaltam időpontot istyle szervízbe a neten, stb, erre ma odaérek, és közlik, hogy iPadre nincs szervíz csak fődararb csere, és 100 valahányezer forintért tudják cserélni...
Ez mekkora kibaszás.. de értitek, legalább hívtak volna fel, miután leírtam az időpontfoglalásba, hogy mi a baj, vagy csekkolták volna le szériaszám alapján, hogy már nem garanciás és ne is vigyem mert nem javítják, akármi. Egyáltalán minek van iPad szerviz lehetőség megadva az oldalon, ha igazából nincs szerviz? Ha garis és szar, kapsz másikat, ha meg nem, akkor ráfáztál.
És ez így röhej, tehát ha gari lejárta után elbaszódott az ipaded, vehetsz egy újat. Folyamatosan csalódok az Appleben..
Pécsen v Bp-en tudtok ajánlani jó szervizt?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest