- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Kézbe kaptad az X8-t?
mert addig nehéz megtudni melyik milyen.
A Hongmi nagyon jó valóban, de hogy ez hogyan viszonyul hozzá? Ki kell próbálni, remélem hamarosan megkapja valaki már, szerintem nekem megfelelő lesz a kamera, van rendes fényképezőm, ha minőségi képet akarok, de a jelenleginél jobb GPS-t szeretnék, amihez jó hír, hogy egy G7 tulaj nagyon elégedett vele (GPS téren is). -
bodnarzoltan
tag
1949deal.com $290 (kaptam egy kupont egy kis alkudozás után. Akkor még presell volt. Csak másnap lett aktív. A chat en elmondta a kínai, h másnap már érkezik a készlet belőle. Erre én ajánlottam neki, hogyha ad egy kis kedvezményt akkor azonnal megrendelem, meg kapnak a facebookon egy liket-t. Így adott egy kupont kódot.)
-
citkar
addikt
A 2650-es akku szerintem elegendő lesz, nyilván a valós 3000-es jobb lenne, de nem kell szégyenkeznie ennek sem.
A SoC elegendő, a telefon minősége alapvetően jó lesz, engem a GPS érdekel, az volt a gyengéje a korábbi (jelenlegi) Iocean telómnak. A fényképezője is érdekel, de szerintem az is megfelelő lesz, kicsit a mérete zavar, (kb. 16x8 cm) de annyira tetszik, hogy valószínűleg rendelni fogok egyet.
A jelenlegi 850/2100-as, de ígértek 900/2100-t is.
Kínai üzletekben 300 USD körül mozog (kicsit alatta) (+áfa), de hungobungo nekem korábban összesen 310ért hozott volna.
Szóval, ha a GPS nem fontos (bár remélem az is jobb lesz) rendelj nyugodtan!A Huawei elég minőségi telókat csinál, úgy látom a többiek hozzászólásai alapján, de a megjelenés szempontjából Iocean viszi a pálmát.
Már páran rendeltek (X8-t), várj kicsit s kiderül mik az első benyomások.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest