Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tetran
csendes tag
válasz
bodnarzoltan
üzenetére
Én éjjel frissítettem a Wirelles Updateben, nekem feltelepítette rendesen. Javította a facebookot, kamerát illetve a gombvilágítást. Az automatikus fényerő is kicsit agresszívabb lett a kelleténél, más változást nem érzékeltem.
Próbáld meg teljesen feltöltött állapotban frissíteni. Wirelles Updatet a beállításokban találod meg.
Kis érdekesség; a Gorilla Glass 3 kitűnően véd

Öltözőben kb. 180cm magasból leejtettem a csempére! és a sarkára érkezett a telefon. Kisebb szívroham, de mikor felemeltem csak a "fém" része repedt meg jobb felső sarkánál. Szerintem ez valami fröccsentett műanyag inkább. Azóta használom a hozzá kapott tokot..
Az akkumulátor nagyon erős, reggeltől estig nagy feladat lemeríteni. Mobilnet mindig megy, kevés játék, sok böngészéssel és messengerrell bírja bőven az egy napot.
GPS-t alkalmanként használtam. Adatkapcsolat segítségével pár másodperc alatt talál műholdat, majd kikapcsolás után is tökéletesen megy. Pesten a szűk utcákban is szépen navigált.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest