Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicker
őstag
válasz
várnarancs #32 üzenetére
az kemény... de a netjét így tudod ''lopni'' is? vagy csak lecsípsz már csomagot...
amire én gondolok: tehát látod azt , hogy hány gép akaszkodik a routerre? esetleg nevet is tudnék adni a gépeknek? így ha látomhogy ismeretlen genyó van akkor máris fogom a puskát, és szétnézek 100m-es körzetben...
[Szerkesztve] -
Kicker
őstag
válasz
várnarancs #6 üzenetére
pontosan hogy is megy ez?? egy jelszavas (64bites wep kódolású) wlan-ra betudsz lépni a progi segítségével? vagy mi fene?
egyébként nekem olyan progi kéne, ami mutatja, hogy kik csatlakoznak a wlanra... -
zsoi
senior tag
válasz
várnarancs #28 üzenetére
Akkor próbáld meg a linuxos progit.
Egyébként milyen linux? -
zsoi
senior tag
válasz
várnarancs #25 üzenetére
'' próbáltam volna az Etherneal-t Linuxos winen,'' .... ??? (=winemu?)
Miért nem a linuxos változatot használod linux alatt?
[Szerkesztve] -
clayman
aktív tag
válasz
várnarancs #25 üzenetére
Ugyan a google okos, de még mielőtt akárki is panaszkodna, a program neve Ethereal, nem pedig Etherneal.
-
tkazmer
addikt
válasz
várnarancs #23 üzenetére
nem is tudtam, hogy adtál már nekem akármilyen codecet...na mindegy, biztos az öcsémnek adtad
-
tkazmer
addikt
válasz
várnarancs #20 üzenetére
Sztem nem igazán, bár lehet, hogy ezt a funkciót még nem fedeztem fel benne...úgy tom, hogy ezzel adatforgalmat lehet figyelni
Ja,te ajánlottad....de a topic témájáról semmit se tudnál, ha én nem árultam volna el neked a prog nevét...Sztem mondjuk ezt majd megbeszéljük msn-en, mert lehet, hogy egy kicsit már off... -
tkazmer
addikt
válasz
várnarancs #15 üzenetére
Ja, pedig nem ártana, ha használnád az ftp-t, mert tőlem is mindig mindent e-mailban kérsz, ahelyett, hogy letöltenéd a szerveremről...
-
tkazmer
addikt
válasz
várnarancs #10 üzenetére
Abban vhogy biztos vok, hogy nem régebben, mint én
Az meg, hogy nem használtad egy ideig, csak abban erősít meg, hogy te még eléggé taőasztalt lehetsz benne...nekem meg már volot vele émi eredményem.
-
tkazmer
addikt
válasz
várnarancs #8 üzenetére
Lehet, hogy azt nem neked kéne leírnod, hogy mire kattintsak, mivel 1. én szerztem meg( gyak neked is) a progot, vmint én tanítottalak meg, hogy hogyan kell használni, na mindegy, ha annyira akarsz taníts csak, majd ha vhol tévedsz, vagy vmi bonyolultabb verzióját tálalod egy dolognak, akkor helyesbítek
-
tkazmer
addikt
válasz
várnarancs #6 üzenetére
Nem akarlak égetni, de mivel te még egyedül ilyet nem nagyon csináltál, azért nem tudhatod, hogy pontosan hogy is van ez. A lényeg, hogy nem ilyen egyszerű az egész, de mondjuk nagyon nagy vonalakban ennyi
-
norbiphu
őstag
válasz
várnarancs #3 üzenetére
most akkor felrakom a laptopomra bekapcsolom a wirelesst és elkap minden jelet, vagy hogy is van ez?
-
tkazmer
addikt
válasz
várnarancs #1 üzenetére
Szerintem a topic címáből kikerülhetne az ''interneted'', pláne, mert nincs is semmi értelme
. Amúgy a kimenő, bemenő jelekről helyett írhattál volna csomagokat, az helyesebb, és szakszerűbb.
Na mindegy, ez az Ethereal tényleg nagyon jó progi, de én senkit nem akarok buzdítani vele illegális tevékenység végzésére(tulajdonképpen csak arra jó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Goddess of Victory: Nikke
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Wise (ex-TransferWise)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest